Sonic Frontiers Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sonic Frontiers - PS5Sonic Frontiers - Xbox Series X|SSonic Frontiers - NSW
13.790 Ft
12.790 Ft
Nettó ár: 10.071 Ft
 
Termék kódja: 450529
SEGAEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 3.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.690 Ft-ért

Sonic Frontiers [PS4]

Történet


Világok ütköznek össze Sonic the Hedgehog legújabb nagysebességű kalandjában! Az elveszett káoszsmaragdokat keresve Sonic egy ősi szigeten reked, tele szokatlan lényekkel. Küzdd át magad hatalmas ellenségek hordái között, és fedezd fel az izgalmas világot, tele akcióval, kalandokkal és rejtélyekkel!

A játékról

  • Teljesen új Sonic-élmény!
    Gyorsulj fel új magasságokba, és tapasztald meg a nagy sebesség és a platform-szabadság izgalmát, miközben a Starfall öt hatalmas szigetén versenyzel! Legyél Sonic, és indulj útnak, hogy feltárd egy ősi civilizáció maradványainak titkait, amelyet robothordák sújtanak. Indulj el, hogy megmentsd barátaidat és a Starfall-szigetek titokzatos lakóit egy hatalmas, gépies fenyegetéstől, mindössze néhány kérdéssel és egy testetlen hanggal, ami irányít téged.

  • Gyorsabb, mint valaha
    Ugorj bele a kalandba, sajátítsd el az Ősök hatalmát, és állítsd meg ezeket az új, titokzatos ellenségeket egy ádáz csatában. Ez a Sonic játékok evolúciója!

  • Kiberhadviselés
    Fedezd fel a szigeten szétszórt portálokat, és merészkedj ki a kibertér szintjeire a szigeteken szétszórt portálokon keresztül, jellegzetes 3D-s platformmal Sonic sebességgel, tele kihívásokkal, hogy próbára tehesd képességeid!

  • Tedd kihívás elé magad a kibertérben
    A két nővér kölcsönös szerelmének és önfeláldozásának sötét történetén keresztül Briar és Lute felfedezik az igazságot magukról és új erejükről, együtt dolgoznak, és hűek maradnak elszakíthatatlan kötelékükhöz.

Trailer


Értékelések Sonic Frontiers

Nincs vélemény a termékről.