Sony DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, fekete & fehér + EA Sports FC 24

41.590 Ft
32.590 Ft
Nettó ár: 25.661 Ft
 
Termék kódja: 467047
SONYEN szinkron

Sony DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, fekete & fehér + EA Sports FC 24 [CFI-ZCT1W]

Az EA Sports FC 24 játék a csomagban digitális kulcs formájában található meg.


Szerezd meg a Sony DualSense vezeték nélküli kontrollert, és merülj el az EA Sports legújabb, következő generációs sportélményében! Ez a csomag tartalmaz egy DualSense vezeték nélküli vezérlőt, az EA Sports FC 24 digitális másolatát.


Szerezzen alapítói státuszt

Bemutatjuk az EA SPORTS FC alapítói státuszát, ünnepelve azokat a rajongókat, akik csatlakoztak az EA SPORTS FC-hez a The World's Game új korszakának kezdetén. Azok a rajongók, akik 2023. november 1-ig játszanak az EA SPORTS FC 24-en, az FC alapítóivá válnak, és különféle előnyökhöz jutnak, beleértve az exkluzív emblémát és az alapítói készletet, amely az elkövetkező években fogja képviselni státuszukat. Ezenkívül az FC alapítói számos nagyszerű exkluzív bónuszt kap majd az EA SPORTS FC 24-en és azon túl. Készüljön fel az EA SPORTS FC legjobb kínálatára ezzel az egyszeri lehetőséggel, hogy valami új kezdetén lehessen.

A játékról

Az EA SPORTS FC 24 a következő fejezet a futball innovatívabb jövőjében.

Az EA SPORTS FC 24 a The World's Game új korszaka: 19 000+ teljesen licenccel rendelkező játékos, 700+ csapat és 30+ ligaverseny garantálja a valaha volt leghitelesebb futballélményt.

Játsszon november 1-ig, és szerezzen alapítói státuszt!

Fő tulajdonságok

 • Kerüljön még közelebb a játékhoz a három csúcstechnológiának köszönhetően, amelyek minden meccsen páratlan valósághűséget biztosítanak: HyperMotionV, optimalizált Opta játékstílusok és a forradalmi Frostbite motor.
 • A HyperMotionV technológia rögzíti a valós játékot, és több mint 180 profi férfi és női mérkőzés volumetrikus adatait használja fel, hogy a játékon belüli mozgás pontosan tükrözze a pályán zajló eseményeket. Kizárólag PlayStation 5 konzolon érhető el.
 • A játékstílusok dimenzionálják a sportolókat, és az Opto-ból és más forrásokból származó adatokat olyan megkülönböztető képességekké értelmezi, amelyek növelik az egyes játékosok valósághűségét és egyéniségét.
 • A forradalmian új Frostbite motor valósághű részletességgel adja meg a The World's Game-t, így még jobban elmerülhet minden meccsben.
 • Fejleszd a klublegendákat , és fejleszd játékosaidat a vadonatúj evolúciós rendszerrel Ultimate Team módban. Üdvözöljük a női labdarúgókat a pályán férfi társaikkal együtt, és építsd meg álmaid 11-jét.
 • Írja meg saját történetét Coach Career vagy Player Career módban, és csatlakozzon barátaihoz a pályán a platformok közötti játéknak köszönhetően (a Nintendo Switchen nem érhető el) Clubs és VOLTA FOOTBALL módban.

HyperMotionV

 • A legnagyobb ugrás a játékmenet hitelességében és realizmusában: A HyperMotionV technológia több mint 180 férfi és női mérkőzés volumetrikus adatait használja az EA SPORTS UEFA Bajnokok Ligájában, a Premier League-ben vagy a LaLiza-ban, hogy megragadja a valódi futball megfelelő ritmusát és gördülékenységét a The World's Game-ben. Ez azt jelenti, hogy az EA SPORTS FC 24 mozgása olyan csapatoktól származik, mint a Real Madrid, a PSG és a Manchester City, és a játékban résztvevő több száz futballista animációit valódi profik tettei befolyásolják a pályán.
 • 1v11 mérkőzések speciális rögzítése: A térfogati adatok a HyperMotionV alapja – a világ élvonalbeli versenyein komplett csapatok mérkőzéseit a stadionokban elhelyezett kamerák élőben rögzítik, és a játékosokról kapott adatok befolyásolják a játékban való mozgásukat.
 • Gépi tanulás: A fejlett 11v11 meccsrögzítésből származó adatok felhasználásával a HyperMotionV technológia megtanítja az EA SPORTS FC szabadalmaztatott gépi tanulási algoritmusát, hogy a valódi futballmozgást akár valós időben is utánozza, hogy magával ragadó és egyedülálló élményt nyújtson a The World's Game-ben.
 • Az egész csapat volumetrikus mozgása: A valódi versenymérkőzéseken egyidejűleg mind a 22 játékostól származó Volumetrikus HyperMotionV-adatok képezik az autentikus 11v11 játékon belüli mozgás alapját. Az eredmény több ezer valódi animáció, így mindkét csapat úgy mozog, mint a világ legjobb klubjai – összességében.
 • AI Mimic: Az AI Mimic valós futballisták volumetrikus adatait használja, és 24 egyedi testmozgást hoz az EA SPORTS FC-be fejlett mesterséges intelligencia segítségével. Így a rajongók élvezhetik a The World's Game 1200 legjobb játékosát valódi mozdulataikkal.
 • AcceleRATE 2.0: További archetípusokkal (most 7) ??az AcceleRATE 2.0 új módszereket mutat be a gyorsításra és lendületre, amellyel a játékosok áthatolhatnak ellenfeleiken.
 • AI True Flight Ball Physics: Az AI True Flight Ball Physics technológia több száz valódi passzon, lövésen, szabadrúgáson és keresztrúgáson alapul, és a mesterséges intelligencia segítségével biztosítja, hogy a labda pályája az EA SPORTS FC 24 játékban megfeleljen annak, ahogy a labda ténylegesen mozog, amikor elrúgják néhányan a legjobb futballsztárok közül.
 • Kinetic Physical Play: A HyperMotionV fizikailag növeli a játékot – az erősebb játékosok új módszerekkel küzdhetik le az ellenfelet, és több helyet teremthetnek a labdával a lábuknál. Ezek az új animációk valósághűbbé teszik azt, ahogy a játékosok védik és árnyékolják a labdát, így érezheti minden érintkezés hatását, és könnyebben alkalmazhatja fizikai arányait a pályán.
 • AI Hands: A StretchSense kesztyűk sokkal jobban rögzítik a kezek természetes mozgásait, és továbbítják ezeket az adatokat a mesterséges intelligenciának, amely valós időben olyan mozdulatokat generál, amelyek tükrözik a The World's Game-ben játszó futballisták kezei, csuklói és ujjai mozgását.

Játékstílusok

 • Valódi Opta adatokkal optimalizált játékstílusok: Az összesített értékelésükön túl megkülönböztetik a sportolókat, és megközelítik azokat a képességeket, amelyek különlegessé teszik ezeket a játékosokat. Minden játékstílus egyedi lehetőségeket kínál a játékosoknak, amelyek új szintre emelik játékmenetük hitelességét. A játékstílusok+ világszínvonalra fejleszti ezeket a jellegzetes készségeket, lehetővé téve az elit labdarúgóknak, hogy olyan szinten játsszanak, amit kevesen tudnak elérni.
 • Különböző játékstílusok: Minden futballista egy kicsit másképp játszik. Ezt a tényt tükrözi a The World új játékstílusú funkciója olyan jellegzetes képességek formájában, amelyek túlmutatnak az általános értékelésen, és segítenek a játékosoknak kiemelkedni a pályán. A 34 játékstílus mindegyike, amelyek a játék minden fázisát érintik a gólszerzéstől a védekezésig, minden játékmódban elérhető, kivéve a VOLTA FOOTBALL-t.
 • Játékstílusok+: Csak a világ legjobb játékosai rendelkeznek a játékstílusok+ -szal, amelyek elit szintre emelik a képességeket. Segítenek nekik ragyogni a pályán, és Ön tisztán látni és érezni fogja a különbséget.

TrailerA játék forradalma a kezedben!

Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualSense kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

PS5_family


A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.


További átalakításokon mentek át az R2 és L2 gombok, amelyeket a cég most már adaptív gomboknak nevez. A fejlesztők az új címekben beállíthatják a egyes gombok ellenállását, amely így különböző kihasználási lehetőségeket kínál, mint például íjfeszítés, tüzelés különböző fegyverekkel, vagy változó terepen történő közlekedés.


A SONY természetesen meghallgatja a játékosait is, és így a DualSense átvált az USB C kábelen keresztül történő töltésre.

Tempest 3D AudioTech

A Sony PlayStation 5 konzol együtt a vezeték nélküli DualSense kontrollerrel a játékosoknak új élményeket kínál a játékokban való elmerülés terén.

A DualSense kontroller beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely a kommunikációt egyszerűsíti játék során.

Az eddigi legjobb design
Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Create" gomb által.

A beépített érintőképernyő növeli az irányíthatóságot, amely különleges fényvisszajelzéseket jelenít meg, amely fokozza az élményt. A fénysáv különböző színekben fénylik fel az akcióknak megfelelően, amelyeket a játékokban végrehajtunk.

A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a DualSense kontroller mozgását. A kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető, adatátvitel pedig USB kábelen keresztül történik.

PS5_Ovladacduals


Csomag tartalma:

 • DualSense vezeték nélküli vezérlő
 • EA Sports FC 24 játék digitális változata

Értékelések Sony DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, fekete & fehér + EA Sports FC 24

Nincs vélemény a termékről.