Sony DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, Marvel’s Spider-Man 2 (Limitált Kiadás)

Bruttó ár
33.290 Ft
Nettó ár: 26.213 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 464517
SONY

Sony DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, Marvel’s Spider-Man 2 (Limitált Kiadás)

A játék forradalma a kezedben!


Szerezd meg a Dual Sense Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition Wireless Controllert szimbióta-átvételi dizájnnal, amelyet a játék ihletett! Fedezz fel egy mélyebb és intenzívebb játékélményt, amely az akciót közvetlenül a kezedben kelti életre! A DualSense vezeték nélküli vezérlő egyedülálló vibrációs visszacsatolási funkciót, dinamikus adaptív triggereket és beépített mikrofont kínál, mindezt ikonikus dizájnba rejtve.A kontroller új lehetőségeket kínál a vibrációs funkciók terén, ahol a régi rumble technológiát leváltja a haptikus visszajelzés, amelynek hála a játékosok a visszajelzések szélesebb skáláját érzékelhetik a még jobb élmény érdekében.


További átalakításokon mentek át az R2 és L2 gombok, amelyeket a cég most már adaptív gomboknak nevez. A fejlesztők az új címekben beállíthatják a egyes gombok ellenállását, amely így különböző kihasználási lehetőségeket kínál, mint például íjfeszítés, tüzelés különböző fegyverekkel, vagy változó terepen történő közlekedés.


A SONY természetesen meghallgatja a játékosait is, és így a DualSense átvált az USB C kábelen keresztül történő töltésre.

Tempest 3D AudioTech

A Sony PlayStation 5 konzol együtt a vezeték nélküli DualSense kontrollerrel a játékosoknak új élményeket kínál a játékokban való elmerülés terén.

A DualSense kontroller beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely a kommunikációt egyszerűsíti játék során.

Az eddigi legjobb design
Rögzítsd és oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Create" gomb által.

A beépített érintőképernyő növeli az irányíthatóságot, amely különleges fényvisszajelzéseket jelenít meg, amely fokozza az élményt. A fénysáv különböző színekben fénylik fel az akcióknak megfelelően, amelyeket a játékokban végrehajtunk.

A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a DualSense kontroller mozgását. A kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető, adatátvitel pedig USB kábelen keresztül történik.Csomag tartalma:

  • Limitált kiadású DualSense vezeték nélküli vezérlő
  • Dokumentáció

Termékvideó

Értékelések Sony DualSense Vezeték nélküli Vezérlő, Marvel’s Spider-Man 2 (Limitált Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.