Sony DualShock 4 Vezeték nélküli Vezérlő, jet fekete [CUH-ZCT1E-JB] - BAZÁR (használt termék)

19.790 Ft
17.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 252457
SONY

Sony DualShock 4 Vezeték nélküli Vezérlő, jet fekete [CUH-ZCT1E-JB] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
az illesztőprogram megvásárolható, 100% -ban működőképes és tesztelt nagyon jól megőrzött állapot szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A DualShock 4 kontroller integrált érintés érzékeny mezővel és "Share" gombbal rendelkezik, ami által egyszerűen megosztható a játékélmény a barátaiddal és a családtagjaiddal. Ez az ügyes kis gomb valós időben teszi lehetővé a felvételt és a feltöltést a PlayStation 4 stream szolgáltatásai által.

Az új DualShock 4 kontroller fejlettebb six - axis szenzorral és világító mezővel is rendelkezik, aminek LED - jei aszerint világítanak, hogy éppen mi történik a képernyőn és képes olyan fontos információk megjelenítésére is, mint pl. a karaktered esetleges sérülése a játékban.

A kontroller jack konnektorral is fel van szerelve, amihez headset csatlakoztatható, így egyszerűvé teszi a kommunikációt a játékosok között.


Értékelések Sony DualShock 4 Vezeték nélküli Vezérlő, jet fekete [CUH-ZCT1E-JB] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.