Sony DualShock 4 V2 vezeték nélküli vezérlő, magma red

Bruttó ár
31.390 Ft
Nettó ár: 24.717 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 360480
SONY
Szeretél megtakarítani 9.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 21.790 Ft-ért

Tippjeink

Sony DualShock 4 V2 vezeték nélküli vezérlő, magma red [CUH-ZCT2E]

A játék forradalma a kezedben
Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualShock 4 kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

Az eddigi legjobb design
Oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Share" gomb által. Szintén egyszerűen megoszthatod a videóidat, a játékból a képeidet egyenesen a PS4 rendszeren. Szintén lehetőséged van elő közvetítést indítani. Mindezt ráadásul az elindított játék megszakítása nélkül. A hátsó gombok és az analóg karok ebben az új verzióban robosztusabb hatásúak és ellenállóbbak is.

Még jobb ellenőrzést élvezhetsz a játék felett a beépített érintőkijelző által, ami most egyedi fényreakciót jelenít meg, ami extra dimenzióval egészíti ki a játékot. A fényes csík az akcióktól függően különböző színekkel világít ki.

A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a kontroller mozgását. A DualShock 4 kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető.

A kontroller rendelkezik beépített hangszóróval is, ami még élethűbbé teszi a játékélményt. A beépített 3,5 mm jack csatlakozónak hála egyszerűen csatlakoztatható fejhallgató is, ami kizárja a külvilágot.
Értékelések Sony DualShock 4 V2 vezeték nélküli vezérlő, magma red

Nincs vélemény a termékről.