Spacebase: Startopia Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Spacebase: Startopia - PS4Spacebase: Startopia - PS5Spacebase: Startopia - Xbox Series X|SSpacebase: Startopia - NSW
Bruttó ár
16.790 Ft
Nettó ár: 13.220 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 410998
EN szinkron

Spacebase: Startopia [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Spacebase Startopia a gazdasági helyzet és a stratégiai birodalomépítés eredeti kombinációjával fogja rabul ejteni a játékosokat, klasszikus stratégiák valós idejű összecsapásával és egy jó adag humorral kombinálva. A kihívásokkal teli egyjátékos kampányon és az univerzális harci módon kívül versenyképes és kooperatív módok is rendelkezésre állnak akár négy játékos számára. És ha a három űrállomás fedélzetének adminisztrációja, a nyolc idegen faj elkobzása és az ellenséges betolakodók elleni védekezés nem jelentett volna elég kihívást, akkor egy mesterséges intelligenciával rendelkező, dinamikus történetmesélő biztosan nem fog simogatni és kommentálni az eseményeket. szimpatikus, de éles módon. A 10 küldetést tartalmazó, teljesen egyjátékosnak nevezett kampány próbára teszi tudását a Spacebase Startopio parancsnokaként, miközben megpróbálja létrehozni az ismert univerzum egyik legvonzóbb üzleti és turisztikai célpontját. A három fedélzet mindegyike megköveteli a vezetői képességeidet, a fedélzet alatt található összes kulcsfontosságú túlélési szobával, míg a szórakoztató fedélzet a látogatókra összpontosít, a biológiai fedélzeten található növény- és állatvilág pedig elegendő erőforrást biztosít a túléléshez. elegáns driádok otthonául szolgálnak. Nyerd meg versenytársaidat, mert nem te vagy az egyetlen az űrállomáson. Szabotáld ellenfeleid gazdaságát, vagy támadd meg őket a moháiddal, intézd a kereskedést, és vigyázz az űrkalózokra, akik fel akarnak szállni az állomásodra. A „VAL” mesterséges intelligenciával rendelkező, dinamikus történetmesélő reagál az Ön döntésére, és mindig az Ön oldalán áll szavakban és tettekben – és néha rendkívül minősíthetetlen megjegyzésekben. A kiterjedt egyjátékos kampány mellett egy egyénileg állítható sandbox mód, valamint egy verseny- és együttműködési mód is vár rád akár négy játékos számára.

Értékelések Spacebase: Startopia

Nincs vélemény a termékről.