Splatoon 3 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

15.790 Ft
12.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 451455
Nintendo

Splatoon 3 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Lépj be a Splatlands-be, egy napperzselt sivatagba, ahol harcedzett inklingek és oktolingok laknak. Splatsville, a káosz városa ennek a poros pusztaságnak adrenalint pumpáló szíve. A lepusztult környezet ellenére ádáz csaták zajlanak itt, így új arénák és tárgyak, valamint új mozdulatok és fegyverek elé nézhetsz.

Játék

Csatlakozz 3-as ügynökhöz a gonosz oktári hadsereg elleni harcban a történet módban. Fedezd fel az Alterna, a Fuzzy Ooze titkait, és hogy miként kapcsolódnak a "Return of the Mammalians" című mód témájához.
Az új dinamikus mozdulatok segítenek a játékosoknak elhárítani a támadásokat és megalapozottabbak maradni, míg egy új íj-ihlette fegyver jól jön majd a tinta fröcskölésekor. További információk fokozatosan fognak megjelenni.
  • Vadonatúj cím a Splatoon sorozatban
  • Fedezd fel a Splatlands-t, egy felperzselt régiót
  • Próbáld ki az Inklinks és Octolings új stílusait
  • A Turf Wars* (online) csatái oldalanként négy játékossal újra együtt új térképekkel, lépésekkel és fegyverekkel.
* Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo-fiókot, és el kell fogadnia a vonatkozó feltételeket. A Nintendo fiók adatvédelmi szabályzata érvényes. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem érhetők el minden országban. Az online játékhoz fizetett online tagság szükséges.

Trailer


Értékelések Splatoon 3 [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.