EA Sports UFC [PS4] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
4.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 244944
Electronic

EA Sports UFC [PS4] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül 12 hónap garancia


Új termék leírása:


Az EA Sports UFC Octagonba eddig lehetetlen módokon akciót, érzelmeket és intenzitást hoz magával. Az új EA Sports IGNITE technológiájának és a True Player Motion új generációjának köszönhetően az ütések most még változatosabbak, erősebbek és folyamatosabbak. A pontosabb mozgásoknak, dinamikusabb támadásoknak és strategikus szubmisszív harcoknak köszönhetően a sportolók sokkal élethűbbek, az ellenség dramatikusabban éli át a harcot és a fogásokat, mely minden idők legrealisztikusabb karaktereit hozza magával, melyet az UFC-ben eddig még nem volt módjuk látni.

Lépjen be az Octagonba a legvalósághűbb harcokkal, az EA Sports Ignite technológiának köszönhetően minden harcos, ütés és takedown igazi harci élmény érzést hagy Önben.



Értékelések EA Sports UFC [PS4] - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.