Star Wars: Jedi Survivor [PS5] - BAZÁR (használt termék)

21.690 Ft
12.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 461315
Electronic

Star Wars: Jedi Survivor [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Cal Kestis története folytatódik a Star Wars Jedi: Survivorban, a Respawn Entertainment akció-kalandjátékában, amelyet a Lucasfilm Games-szel együttműködésben fejlesztettek ki.

Ez a történetvezérelt egyjátékos cím öt évvel a Star Wars Jedi: Fallen Order eseményei után indul, és Cal egyre elkeseredettebb küzdelmét követi, miközben a galaxis egyre mélyebbre süllyed a sötétségbe. A Birodalom által a galaxis peremére szorított Calt új és ismerős fenyegetések veszik körül. Az utolsó túlélő Jedi Lovagok egyikeként Cal kénytelen állást foglalni a galaxis legsötétebb időszakában – de meddig hajlandó elmenni, hogy megvédje magát, legénységét és a Jedi Rend örökségét?

Fő tulajdonságok

  • Folytasd Cal útját
    Cal már nem padawan, hanem erős Jedi-lovaggá nőtte ki magát. Magával cipelve a Jedi Rend emlékeit és elvárásait, a Birodalom elleni keresztes hadjárata még veszélyesebbé vált. Sötét idők járnak ránk – új és ismerős ellenségek veszik körül, Calnek el kell döntenie, meddig hajlandó elmenni, hogy megmentse a hozzá legközelebb állókat.

  • Fedezzen fel új harci lehetőségeket
    A filmszerű harcrendszer további erőképességekkel és új fénykard harci stílusokkal tér vissza. Használjd kreatívan ezeket a képességeket és fegyvereket, hogy stratégiailag leküzdd az ellenségek széles körét, felmérd erősségeiket és gyengeségeiket, miközben ügyesen használod az edzésedet, hogy legyőzd az ellenfeleidet, és megoldd az előtted álló rejtélyeket.

  • Fedezzen fel egy szelídítetlen galaxist
    Fedezzen fel új bolygókat és ismerős határokat a Star Wars galaxisban, mindegyik egyedi életközösséggel, kihívásokkal és ellenségekkel. Sajátíts el új készségeket, felszereléseket és képességeket, amelyek kiterjesztik a felfedezés, a harc és a barangolás módjait. Nagyobb felfedezésre váró területek és több úttörő felfedezés révén a horizonton túl kalandozó játékosok rejtett jutalmakra lelnek.

Trailer


Értékelések Star Wars: Jedi Survivor [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.