Street Fighter 4 [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

5.490 Ft
5.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 330858
Capcom

Street Fighter 4 [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

  • A Street Fighter IV játékkal a legendás harcjáték-sorozat visszatér gyökereihez: fogja az eredeti Street Fighter II közkedvelt mozdulatait és technikáit, majd vegyíti őket a Capcom új generációs technológiájának legfrissebb vívmányaival, és az eredmény valami igazán egyedülálló.

  • A Street Fighter IV visszahoz mindent, ami a legendás Street Fighter II játékot világszerte a játéktermek, nappalik és kollégiumi szobák sztárjává tette. A játékosok kedvenc klasszikus szereplőik, Ryu, Ken, Chun-Li és Guile bőrébe bújhatnak, de feltűnnek új alakok is, köztük Crimson Viper, Abel, El Fuerte és Rufus. A szereplők és a környezet stilizált 3D-ben jelennek meg, a játék pedig a klasszikus Street Fighter 2D perspektívában játszható, további 3D kameraeffektekkel. Visszatér a hatgombos irányítás, ezúttal számtalan különleges mozdulattal és funkcióval gazdagítva. A Street Fighter IV a sorozat minden rajongójának vadonatúj élményt ígér.

  • Értékelések Street Fighter 4 [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.