Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse - Xbox Series X|SStubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse - NSW
Bruttó ár
8.790 Ft
Nettó ár: 6.921 Ft
 
Termék kódja: 434822
THQEN szinkron

Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Legyél zombi, rúgj néhány szamarat, és irányítsd az agyad. Az év 1959, és Punchbowl városa Pennsylvaniában progresszív hely az ideális élethez. Mutasd meg az élőknek, hogy a törvény és a rend nem jelent semmit az expedíción részt vevő halottnak. Stubbs visszatért, Punchbowl pedig bajba került! Jellemzők: Edd meg az agyad: Élvezze az életet, és töltse fel teste arzenálját: zombinyálkát, belsőséggránátokat és lélegzetelállító, bűzlő szeleket. Vegye át az irányítást Punchbowl lakói felett: Tépje le a kezét, dobja a lövöldöző fejéhez, és bárhová lőhet. Építs zombihordát: Változtasd ellenségeidet élőhalott szövetségesekké, és indíts zombitámadást az élők ellen. Húzd térdre a civilizációt: Mutasd meg Punchbowl retro-futurisztikus városának, hogy nem menekül a múlt elől. Jó közérzet a játékban: Hívd meg egy barátodat, hogy játsszon a Grubbs csapatában, és töltsön el egy klasszikus kooperatív szórakozást veled.

Értékelések Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse

Nincs vélemény a termékről.