It Takes Two [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

10.990 Ft
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 423444
Electronic

It Takes Two [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Indulj életed eddigi legőrültebb kalandjára az It Takes Two játékban, amely kizárólag kooperatív módú játék. Hívd meg barátodat, hogy ingyenesen csatlakozzon hozzád a Friend 's Pass szolgáltatás révén, és oldjátok meg együtt a számos, rendkívül sokféle, érdekes kihívást.
  • Tiszta kooperatív tökéletesség: Hívd meg barátodat, hogy ingyenesen csatlakozzon hozzád a Friend 's Pass szolgáltatás révén, és éljetek át együtt egy izgalmas kalandot, amely kifejezetten a kooperáció számára készült. Válasszátok ki, hogy otthon szeretnétek játszani vagy online osztott képernyőn.
  • Kiszámíthatatlan játékmenet: Az It Takes Two játékban sohasem tudhatod, mi vár rád, legyen szó ideges porszívókról vagy az udvarias és kedves Gururól. Örülhetünk a a kialakult játékműfajok formáját megváltoztató kihívásoknak, a karakterek szintenkénti új képességeinek és a játékmenet és a történetmesélés metaforikus egyesítésének, amely kitolja az interaktív történetmesélés határait.
  • Univerzális történet a kapcsolatokról: Élj át egy megindító és őszinte történetet az együttélés kihívásairól. Segíts Cody-nak és May-nek megtanulni, hogy hogyan küzdjék le a különbözőségeiket.


  • Értékelések It Takes Two [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.