Tekken 8 (Launch Kiadás) Konzol típusa:

+ Ajándék: Tekken 8 sleeve ár 4.190 Ft, Tekken 8 steelbook ár 4.190 Ft
SZINTÉN ELÉRHETŐ Tekken 8 (Launch Kiadás) - PCTekken 8 (Launch Kiadás) - Xbox Series X|S
Bruttó ár
28.390 Ft
Nettó ár: 22.354 Ft
 
Termék kódja: 469254
BandaiEN szinkron

Tekken 8 (Launch Kiadás) [PS5]

A Bandai Namco Studios által kifejlesztett, régóta várt TEKKEN 8 akciójáték immár Launch Edition kiadásban feszegeti a verekedős játékok határait, és teljes mértékben kihasználja a legújabb generációs konzolok erejét azáltal, hogy megalkotja a világ egyik leglátványosabb és leglenyűgözőbb játékát a műfajban. A TEKKEN 8 története a Heihachi Mishima legyőzésével végződő szörnyű csata után folytatódik, és egy új rivalizálásra összpontosít. Az apát a fiúval szembeállítja, miközben Jin Kazama szembeszáll Kazuya Mishima világuralomra törekvésével.

A játékról

Új generációs harcos
Az egész jelenet megdöbbentő vizuális hatásai és mozdulatai súlyt és hangulatot adnak minden csatának. A TEKKEN 8 minden csapást látványossá és minden győzelmet epikus történetté változtat.

Új játék, új rivalizálás
A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és a Kazama vérvonal tragikus történetét, valamint az apa és fia közötti világrengető csatákat. A Tekken sorozat tartja a videójáték-sorozatok leghosszabb ideig futó történetének rekordját. Ahogy a Tekken 7 befejező párbeszédében említették, ez az új rész Kazuya Mishima és Jin Kazama apa-fia csatájára fog összpontosítani.


Launch edition tartalma

  • Alapjáték
  • Játéktok
  • Burning Chain fémlemez
  • Corporation matricák
  • Trailer


    Értékelések Tekken 8 (Launch Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.