Tekken 8 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
17.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 473657
Bandai

Tekken 8 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Bandai Namco Studios által kifejlesztett, régóta várt TEKKEN 8 akciójáték feszegeti a verekedős játékok határait, és teljes mértékben kihasználja a legújabb generációs konzolok erejét azáltal, hogy megalkotja a világ egyik leglátványosabb és leglenyűgözőbb játékát a műfajban. A TEKKEN 8 története a Heihachi Mishima legyőzésével végződő szörnyű csata után folytatódik, és egy új rivalizálásra összpontosít. Az apát a fiúval szembeállítja, miközben Jin Kazama szembeszáll Kazuya Mishima világuralomra törekvésével.

A játékról

Új generációs harcos
Az egész jelenet megdöbbentő vizuális hatásai és mozdulatai súlyt és hangulatot adnak minden csatának. A TEKKEN 8 minden csapást látványossá és minden győzelmet epikus történetté változtat. Új játék, új rivalizálás
A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és a Kazama vérvonal tragikus történetét, valamint az apa és fia közötti világrengető csatákat.

Trailer


Értékelések Tekken 8 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.