Temperált védőüveg PanzerGlass Case Friendly AB magánszűrővel Apple iPhone 13/13 Pro, fekete

Bruttó ár
10.690 Ft
Nettó ár: 8.417 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 434848
PanzerGlass

Temperált védőüveg PanzerGlass Case Friendly AB magánszűrővel Apple iPhone 13/13 Pro, fekete [PROP2745]

A PanzerGlass Original – a nagy nevű dán gyártó terméke, ami tökéletes védelmet nyújt a készüléke kijelzője számára. Edzett Asahi, japán üvegből készül, ami kiváló minőségű, tökéletesen átlátszó és nagyon kemény. A kémiailag edzett többi üvegtől eltérően a PanzerGlass üveget 5 órán keresztül, 500 °C hőmérsékleten edzik, ami rendkívüli keménységet kölcsönöz neki. Az üveg hátlapja finom szilikon nano réteggel van ellátva , ami elsősorban az ütések elnyeléséért felel. Az üveg felhelyezése rendkívül egyszerű, ráadásul levétel után is újra felhelyezhető. A PanzerGlas élei lekerekítettek, hogy használatuk kényelmes legyen. Ez a szabadalmaztatott etchnológia TÜV teszt győzelmet hozott az üvegnek.
Antibakteriális - A PanzerGlass egy innovatív, tudományosan tesztelt titkos fegyvert készített a baktériumok ellen minden új generációs okostelefonhoz. Az üveg egyesíti az innovatív technológiákat, a speciálisan kialakított felületet antibakteriális hatóanyaggal és a PanzerGlass termékek elismert erejét és tartósságát. Ez a jelentősen javított felület a baktériumok vagy penészspórák akár 99%-át is eltávolíthatja. A bevonat nem mérgező, és megfelel az EU biocid termékekről szóló rendeletének (BPR). Ezenkívül kopásálló és a JIS 22810/ISO 22196 szabvány szerint tesztelt.
Lekerekített szélek - A PanzerGlass Edge-to Edge edzett üveg lapos edzett üvegből készül, és lefedi a készülék teljes elülső felületét a széléig. Az edzett üvegen általában van legalább egy pontos lyuk, amely megfelel a hangszóró helyzetének. A készüléktől függően további lyukak is lehetnek az érzékelők, gombok és kamera számára. Az üveg formája mindig úgy van optimalizálva, hogy maximalizálja a védelmet, miközben megőrzi a funkcionalitást és a könnyű használhatóságot. A szélek gondosan lekerekítettek, polírozottak és oleofób réteggel vannak bevonva, hogy megőrizzék a készülék tapintási tulajdonságait.
Case Friendly - A PanzerGlass célja, hogy védelmet nyújtson a teljes mobileszköz számára. Ezért tervezett biztonsági üveget a kiegészítő Case Friendly hatással. Ez az üveg védi a készülék teljes kijelzőjét, de a szélein elegendő hely marad ahhoz, hogy bármilyen telefontokkal használható legyen. Ennek a módosításnak köszönhetően a tok nem nyomja ki az üveg széleit, és ez nem csak tökéletesen illeszkedik a kijelzőre, de a tokkal együtt kiváló védelmet nyújt készülékének. A PanzerGlass a Case Friendly biztonsági üveg használatát javasolja ClearCase tokkal kombinálva.
MicroFracture technológia - A speciálisan kifejlesztett MicroFracture technológia egy kiegészítő kezelés, amely extra szilárdságot és szívósságot ad az üvegnek a mikroszkopikus hibák eltávolításának köszönhetően. Ez az új technológia több mint 100%-kal növeli az élek szilárdságát a Super+ edzett üveghez képest anélkül, hogy más mechanikai tulajdonságokat befolyásolna. A technológiát bevizsgálták és belsőleg tesztelték, hogy kiküszöböljék a szabad szemmel nem látható hibákat és mikrotöréseket. Úgy tervezték, hogy növelje a tartósságot, minimalizálja a hibákat, töréseket és mikrorepedéseket, aminek köszönhetően jobban védi mobileszköze képernyőjét.
Privacy - A PanzerGlass Privacy kijelzővédelemmel nem kell aggódnia az úton való munkavégzés vagy a nyilvános helyeken történő telefonhasználat miatt. A Privacy szűrőnek köszönhetően a kijelző oldalról szinte láthatatlanná válik. A kijelző sérülése mellett az edzett üveg az érzékeny jellegű és magánéleti adatokat is megvédi a készülék képernyőjét figyelő kíváncsi szemektől. A Privacy üveg rendelkezik az eredeti PanzerGlass edzett üveg összes fő előnyével, ellenáll a karcolásoknak és a telefon sérüléseinek, ugyanakkor védi magánéletét.

Miért válasszam a PanzerGlass üveget?

  • Privát szűrő
  • 9H keménység, ami 9x keményebb a klasszikus üvegnél
  • Minőségi Asahi üvegből gyártva
  • Védi a kijelzőt a töréstől és a karcolásoktól
  • Egyszerűen felhelyezhető
  • 100% átlátszó
  • Oleofób réteg
  • Kompatibilis a 3D Touch technológiával
  • Lekerekített 2,5D élek
  • Mindössze 0,4 mm vastagság
  • TÜV teszt elsőség

Csomag tartalma:

  • PanzerGlass üveg
  • Üveg sorozatszáma
  • Nedves és száraz kendő
  • Por eltávolító

Értékelések Temperált védőüveg PanzerGlass Case Friendly AB magánszűrővel Apple iPhone 13/13 Pro, fekete

Nincs vélemény a termékről.