Terminator: Resistance [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 404876
Reef

Terminator: Resistance [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a felvásárlásból származik, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, karcmentes anyag 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

A Terminator: Resistance egy hivatalos, liszenszelt FPS játék, amely a "Future War" forgatókönyve szerint játszódik, melyet James Cameron ikonikus filmjeiben vázolt fel, a The Terminator és T2: Judgement Day filmekben. Ez a történet a poszt-apokaliptikus Los Angeles városában játszódik, nagyjából 30 évvel a Judgement Day-t követően, és egy új hőst mutat be a Terminátor világban, Jacob Rivers-t, aki egy katona a Resistance ellenállók csoportjában, melyet John Connor vezet. Annak ellenére, hogy Jacob egy átlagos katona, rövidesen rájön, hogy a Skynet utolsó fenyegetéseként jelölte meg, és elrendelte Jacob kiiktatását.
  • Fegyverkezz fel az epikus fegyverarzenállal, hogy legyőzd ellenségeid! A világ már nem olyan egyszerű, mint volt, tehát forrásokat kell találnod, amelyek segítségedre lesznek. Ha nem találod meg azt, amire szükséged, hát hozd létre te magad!
  • Védd meg a túlélők különböző csapatait, amelyek saját motivációval és történettel rendelkeznek. A cselekedeteink a játék során befolyásolják a túlélést, és a játék végkimenetelét.
  • Küzdj meg a filmekből jól ismert ellenségekkel, beleértve a T-800-at, és az eddig teljesen ismeretlen ellenségekkel!

  • Értékelések Terminator: Resistance [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.