The Ascent PSN-fiók régiója:
magyar

Ezen a héten meg 1 ügyfél
SZINTÉN ELÉRHETŐ The Ascent - PS4
Bruttó ár
13.490 Ft
Nettó ár: 10.622 Ft
 
Termék kódja: 445147
EN szinkron

The Ascent [PS5]

A The Ascent egy egyéni és kooperatív akció-RPG lövöldözős játék, amely Velesben, egy zsúfolt cyberpunk világban játszódik.

Játékinformációk

TÖRTÉNET
Üdvözöljük a The Ascent Group -ban, egy vállalati metropoliszban, amely magasra nyúlik az égbe, és tele van lényekkel a galaxis minden részéről. Munkásként játszol, téged és mindenkit a körzetedben egy cég rabszolgájává tett. Egy nap hirtelen katasztrofális események forgatagában találod magad: az Ascent Group ismeretlen okok miatt leáll, és kerületed túlélése forog kockán. Fegyvert kell fognod, és új küldetésbe indulnod, hogy megtudd, mi is kezdődött.

GAMER FUNKCIÓK

  • RPG-elemek: Szabd testre karakteredet játékstílusodhoz. Szerezz ügyességi pontokat, miközben új szintre lépsz, és próbálj ki különböző fejlesztéseket, hogy új kreatív módokon győzd le ellenségeidet.

  • Kirobbanó lövöldözés: Célozz alacsonyra vagy magasra, válts fegyvert, és szereld fel magadat halálos eszközökkel, fedezd és használd a pusztító környezetet a saját magad előnyére, és folyamatosan módosítsd a taktikádat, miközben új ellenséggel nézel szembe.

  • Egyedül vagy kooperatív módon: Játssz az egész játékot egyedül, vagy működj együtt akár három barátoddal helyi vagy online kooperatív módban.

Trailer


Értékelések The Ascent

Nincs vélemény a termékről.