The Quarry Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Quarry - PS4The Quarry - PS5The Quarry - Xbox Series X|S
Bruttó ár
8.990 Ft
Nettó ár: 7.079 Ft
 
Termék kódja: 444120
2KEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.890 Ft-ért

The Quarry [XBOX ONE]

Ahogy a nap lenyugszik a nyári tábor utolsó napján, a Hackett's Quarry fiatal nevelői ünnepi partit rendeznek. Nincsenek gyerekek, nincsenek felnőttek, nincsenek szabályok.

A játékról

A te történeted, az ő sorsuk
  • Meg mered nézni, mi van a csapóajtók mögött? Meg fogod vizsgálni az erdő felől érkező sikolyokat? Megmented a barátaidat, vagy inkább elmenekülsz kétségbeesetten? Minden döntés, legyen az kicsi vagy nagy, hatással lesz a történetre, és eldönti, ki marad életben.
Lenyűgöző filmes élmény
  • A legmodernebb arckifejezések és filmes világítási technikák, a hollywoodi tehetségek ikonikus névsorának hihetetlen teljesítményeivel kombinálva életet lehelnek a Hackett's Quarry borzalmaiba egy izgalmas filmes utazás során.
Élvezd a rémületet a barátaiddal
  • Bízzon akár hét barátjában egy online játék során, miközben a meghívott játékosok figyelik és szavaznak a kulcsfontosságú döntésekről, így létrehozva egy történetet, amely az egész csoportot érinti! Vagy játszatok együtt egy csoportos, kooperatív, horror élményben a kanapén, ahol minden játékos kiválaszt egy nevelőt, és irányítja cselekedeteit.
Szabd testre az élményt
  • Az összes játékelem állítható nehézségi foka lehetővé teszi, hogy minden képzettségi szintű játékos élvezze a horrort. Ha pedig inkább nézné, mint játszana, a filmmóddal lebilincselő moziszerű thrillerként élvezheti The Quarry című filmet. Válaszd ki, hogyan szeretnéd, hogy a történeted alakuljon, pihenj és élvezd a popcornt a sok kiáltás között!

Trailer


Értékelések The Quarry

Nincs vélemény a termékről.