Versenykormány Thrustmaster T80 Ferrari 488 (GTB Kiadás)

Bruttó ár
50.290 Ft
Nettó ár: 39.598 Ft
 
Termék kódja: 411103
Thrustmaster
Szeretnél megtakarítani 4.200 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 46.090 Ft-ért

Versenykormány Thrustmaster T80 Ferrari 488 (GTB Kiadás) [4160672]

> A Thrustmaster büszkén mutatja be az eredeti Ferrari 488 GTB kormánykerék 8:10 méretarányú másolatát, amelyet hivatalosan a Ferrari és a PlayStation 4 licencelt, és amelyet úgy terveztek, hogy teljes hitelességet biztosítson az összes kormányt támogató PlayStation 4 versenyjátékban. Ez az új Thrustmaster kormánykerék PC-kompatibilis (Windows 7/8/10), és egy nagy, 2 pedálos pedálkészletet is tartalmaz.

PS5-játékokkal működik (a PS5-játék-kompatibilitást a Thrustmaster tesztelte és hagyta jóvá. A közzététel időpontjában a Sony Interactive Entertainment LLC még nem tesztelte vagy hagyta jóvá a teljes rendszerkompatibilitást a PS5-höz.)

  • Beépített "PS", "SHARE" és "OPTIONS" gombok a könnyű navigáció érdekében a PS4 rendszerben és a játékmenükben.
  • Ergonomikusan tervezett kormánykerék, minden típusú versenyjátékhoz optimalizálva a PlayStation 4 rendszeren (GT, F1, Stock Cars, Rally, Arcade stb.).
  • Valósághű, lineáris ellenállású kormánykerék automatikus központosítással (exkluzív Thrustmaster „Bungee Cord” rendszerrel).
  • Szekvenciális váltókarok a kormányra szerelve: 2 digitális fel és le váltó gyorsabb sebességváltást tesz lehetővé.
  • Nagyméretű pedálkészlet állítható dőlésszöggel és széles lábtartóval a nagyon precíz, kényelmes gyorsításhoz és fékezéshez.
  • Központi szorítórendszer széles bilincsekkel az optimális stabilitás érdekében.
  • PS5 játékokkal működik.

    Hivatalosan együttesen engedélyezett

    A T80 Ferrari 488 GTB Edition a Ferrari 488 GTB kormánykerék (28 cm átmérőjű) 8:10 méretarányú mása, hivatalosan a Ferrari és a PlayStation 4 licence. A kormányon a PlayStation 4 hivatalos gombjai ("PS", "SHARE" és "OPCIÓK") találhatók az egyszerűbb navigáció érdekében a PlayStation 4 felületén és a PlayStation 4 játékmenüjében. Kompatibilis az összes PlayStation 4 rendszerrel, PS4 versenyjátékokkal, amelyek támogatják a kormánykereket, és PC-vel (Windows 7/8/10).

    Kormánykerék talp Bungee Cord mechanizmussal a lineáris ellenállásért

    Optimalizált "Bungee Cord" mechanizmus (a Thrustmaster által szabadalmaztatott automatikus központosító rendszer): lineáris ellenállást biztosít a forgásszögtől függetlenül, ergonomikus és intuitív vezérlést biztosítva. Automatikus központosítás és 240 fokos elforgatási szög.

    A leggyorsabb körökhöz szükséges kormányzás és kezelőszervek

    A T80 Ferrari 488 GTB Edition versenykormány a nagyszerű kényelmet és az átfogó felszereltséget ötvözi. A 28 cm átmérőjű, gumi szerkezetű kormánykerék kiváló tapadást biztosít – ezt a funkciót a játékosok élvezni fogják a hosszú versenyeken. A versenykormányon 11 akciógomb és egy D-pad, valamint 2 nagy fém szekvenciális váltó található. A csomag tartalmaz egy nagy pedálkészletet is állítható dőlésszöggel és széles lábtartóval a nagyon precíz és kényelmes gyorsítás és fékezés érdekében.

    Nagyméretű, állítható pedálkészlet

    Nagyméretű, állítható 2 pedálos pedálkészlet széles lábtartóval. A fékpedál progresszív ellenállást biztosít. gyénileg állítható pedálok. A Thrustmaster exkluzív Bungee Cord technológiája által biztosított versenykormány valósághű lineáris ellenállásának és az automatikus újraközpontosítási funkciónak köszönhetően a kormánykerék kezelése mindig problémamentes.

    Csomag tartalma:

  • Versenykormány.
  • 2-pedálos készlet
  • Rögzítőrendszer.
  • Dokumentáció.


  • Értékelések Versenykormány Thrustmaster T80 Ferrari 488 (GTB Kiadás)

    Nincs vélemény a termékről.