Thrustmaster T300 RS

Bruttó ár
145.390 Ft
Nettó ár: 114.480 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 344062
Thrustmaster

Thrustmaster T300 RS [4160604]

A kormány kompatibilis PC-vel és PlayStation 3 és PlayStation 4 konzolokkal.


A Thrustmaster T300RS erő-visszacsatolása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valóban belemerüljenek az autóversenyzés világába, és javítsák képességeiket a teljesítményük javulása érdekében. E cél elérése érdekében a Thrustmaster úgy döntött, hogy kivételes megoldást kínál minden olyan játékos számára, aki gyökeresen bővíteni szeretné tapasztalatait autóversenyzős játékokkal. Valamennyi T300RS termék (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) gyors és egyszerű kormánycserélő rendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle Thrustmaster kormánykerékkel (külön kapható) élvezhessék a versenyt. A T300RS a PlayStation által hitelesített termék, és kompatibilis PS4 konzollal és PC-vel. PS5 játékokkal is működik (A PS5 játékokkal való kompatibilitását a Thrustmaster tesztelte és hagyta jóvá. A közzététel időpontjában a Sony Interactive Entertainment LLC még nem tesztelte vagy hagyta jóvá a teljes rendszer kompatibilitását a PS5 konzollal.)

  • Gyors, biztonságos motor: csaknem 25 W teljesítmény a gyors és valósághű visszacsatolás (Force Feedback) érdekében.
  • Gyors és egyszerű kormánycserélő rendszer: élvezze a különböző versenystílusokat.
  • Dupla tárcsás rendszer a folytonos játékhoz, holt zónák nélkül.
  • Szabadalmaztatott H.E.A.R.T. mágneses technológia: korlátlan élettartam és optimális pontosság.
  • Kompatibilis a Thrustmaster TH8A sebességváltókarral és a TSS Handbreak progresszív kézifékkel / szekvenciális váltóval (külön kapható).
  • Kompatibilis pedálkészletek: Thrustmaster T3PA, T3PA-PRO és T-LCM Pedals (külön kaphatók).

    A kormányalap kompatibilis a Thrustmaster levehető kormánykerekekkel. Szintén kompatibilis a Thrustmaster T3PA és T3PA Pro pedálokkal, és a Thrustmaster T500 RS pedálokkal, valamint a Thrustmaster TH8A és TH8RS váltókkal.

    T300


  • Értékelések Thrustmaster T300 RS

    Nincs vélemény a termékről.