Time on Frog Island Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Time on Frog Island - PS4Time on Frog Island - PS5Time on Frog Island - Xbox Series X|S
Bruttó ár
14.190 Ft
Nettó ár: 11.173 Ft
 
Termék kódja: 445201
MergeEN szinkron

Time on Frog Island [NSW]

Találkozz egy csomó barátságos karakterrel, oldj meg kihívást jelentő rejtvényeket, találj rejtett kincseket és még sok mást, miközben felfedezed ezt a csodálatos szigeti kalandot.

A játékról

TÖRTÉNET
Szörnyű vihar pusztítja körülötted a tengereket, és egy közeli sziget veszélyes sziklái közé dobja hatalmas hajódat. Felébredsz, és a hajódat darabokra törve találod, tönkrement egy furcsa szigeten, tele ... békákkal? Ahogy felfedezed az Idő világát a Békaszigeten, számos barátságos karakterrel találkozhatsz, rejtvényeket oldhatsz meg, rejtett kincseket találhatsz és még sok minden mást.

JÁTÉKFOLYAMAT

  • Fedezd fel saját tempóban Készítsd el saját utadat ezen a szigeti homokozóban, sosem tudhatod, mi van a sarkon túl! Ismerd meg a helyi békásokat és segíts neki. Fedezz fel új tárgyakat a halászat és a mezőgazdaság révén, készíts el egyszerű italokat, amelyek megváltoztatják a szigeten való átkelés módját. Tanulj a békáktól és teszteld az új képességeidet.

  • Üzletelj és javítsd meg a hajódat Talán a békáknak szívességet kell tenned, hogy megkapd azt amire szükséged van. Oldj meg érdekes rejtvényeket, hogy megszerezd a szükséges tárgyakat. Próbáld meg ne túlságosan zavartatni magadat a szigeti élettől!

  • Kísérletezz Fuss gyorsabban, ugorj magasabbra, ereszkedj lassabban, minden lehetséges, ha a helyes tárgyat birtoklod.

Trailer


Értékelések Time on Frog Island

Nincs vélemény a termékről.