Tormented Souls [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 434490
PQube

Tormented Souls [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentesen, közepes karcolás nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Tormented Souls visszatér a klasszikus túlélési horrorhoz. A rögzített perspektívájú kaland új fordulata révén a játékot egy új generáció számára modernizálják - Caroline Walker az ikerlányok titokzatos eltűnését vizsgálja a székhellyé vált kísértetjárta kórházban. Leírás:
  • Valami rossz vár Winterlake -re - valami szörnyűség történt Caroline Walkerrel az ikrek eltűnésének vizsgálata során. Caroline éjszaka mélyen és meztelenül a fürdőkádban felébred, és néhány romos orvosi felszereléshez rögzítik. El kell kezdenie harcolni az életéért, miközben felfedezi az elhagyatott kastély hatalmas termeit.
  • A Tormented Souls egy modern, fix perspektívájú kalandjáték, amely modernizált vezérlési sémát és dinamikusabb kamerát kínál, miközben mindent megőriz, ami miatt a rajongók megkedvelték ezeket a játékokat.
  • A kórházból való meneküléshez különféle eszközöket és rég elfelejtett magazinokat kell használnia, hogy feltárja a nyomokat és az ördögi rejtvényeket, hogy felfedje a kúriában rejlő titkokat.
  • A sötét erők és a kimondhatatlan szörnyűségek mindent megtesznek annak megakadályozása érdekében, hogy Caroline eljusson az igazsághoz. Használjon mindent, amit talál, hogy harcoljon a sötétben megbúvó gonoszság ellen.
  • Kapuk egy másik dimenzióba - semmi sem olyan, mint amilyennek Winterlake -en látszik. És amikor tükröt fedez fel a kastély sötét sarkában, a valóság megértése teljesen új kihívás elé kerül. Megmenekülhet Caroline Walker, és megtalálhatja az igazságot? Vajon túléli?


  • Értékelések Tormented Souls [PS5] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.