Train Sim World Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Train Sim World - PC DVDTrain Sim World - XBOX ONE
Bruttó ár
9.590 Ft
Nettó ár: 7.551 Ft
 
Termék kódja: 385234
MaximumEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.290 Ft-ért

Train Sim World [PS4]

Készüljön fel élete legjobb utazására!

A Train Sim World egy szimulátor első személy nézetben, amelyben megtapasztalhatjuk a realisztikus vonatok vezetésének élményét az egyik legismertebb vasúttársaság autentikus replikáin. Válassza ki, hogyan szeretne játszani! Átveszi az irányítást, és nagy teljesítményű mozdonyokat fog vezetni, az idő múlásával pedig fontos feladatokat hajt végre, vagy utasként fog utazni, és az Önt körülvevő környezetben fog gyönyörködni?

A Train Sim World három különböző feladatot kínál arra, hogy letesztelhesse képességeit különböző vonatokon és különböző vasútvonalakon világszerte:

  • Észak-keleti folyosó New York

    Járjon munkába mérnökként Amerika egyik legismertebb vasúti társaságában, amely az Amtrak vonatokat és a CSX teherszállító vonatokat működteti a világhírű észak-keleti folyosón New Yorkban. A türelmetlen utasokkal és leszállítandó rakományokkal letesztelheti képességeit, összpontosítási képességét és kitartását.

  • Great Western Express

    Vezessen nagy sebességű személy és teherszállító vonatokat Nagy Britannia egyik legforgalmasabb vasútrendszerén. Vegye át az irányítást az ikonikus, nagy sebességű 43 (HST) osztályú vonat fölött, és száguldjon akár 125 mph sebességgel a Great Western Main Line vasútvonal mentén, amelynek kiindulópontja a híres londoni vasútállomás, Paddington.

  • Rapid Transit

    Utazzon az egyik történelmi városi vasútvonalon, az S-Bahn vonalon. A közlekedés az S-Bahn vasúthálózaton megköveteli, hogy megbirkózzon a forgalomirányítással, a vonat rendszereinek és funkcióinak kezelésével, valamint a Deutsche Bahn társasság egyedi szignalizációs rendszerével is.






  • Értékelések Train Sim World

    Nincs vélemény a termékről.