Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
4.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 329264
PlayStationCZ feliratok

Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

306751
A csomag tartalma: Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake’s Deception.

Uncharted: Drake's Fortune

Uncharted: Drake's Fortune szabadalmazott technológia által lett létrehozva, mely a PlayStation 3 plattform erejét használva hihetetlenül realisztikus karaktereket és környezettel érkezik.
A játék egy realizmussal és váratlan hasonlatokkal teli világba vezet el bennünket. Nathan Drake, nem egy klasszikus pulp-kalandfilm szereplő, olyan emberiséget és szavahihetőséget képvisel, melyeket videójátékban eddig még nem látott, s mely a PlayStation3 plattform technológia fejlesztésének köszönhető.

Egy négyszáz éves nyom Sir Francis Drake kriptája után bármelyik modern kincskereső szívét megdobogtatná, hisz a legendák szerint megszerezte El Dorado kincseit. Nathan Drake is elindult egy kis csendes-óceáni szigetre, de amint megérkezett, szinte azonnal zsoldosok kezdtek el vadászni rá. Mivel kevesebben vannak, és gyengébben is felfegyverkezettek, Nathan és társai nehéz helyzetben lesznek mire a titkos kamráig elküzdik magukat. Térképek, ősi ereklyék és rejtvények vezetnek egyre beljebb a sírkamrákig. Társainknak is fontos szerepe lesz a megoldásokban és a harcokban is. A grafikai motor teljesen kihasználja a PS3 lehetőségeit, az animációs fázisok pedig teljesen folyamatosan olvasnak egymásba bármilyen mozgást is végzünk.

  • Fedezze fel a nyomokat és oldja meg a titkot a térképek és az antik artefaktumok segítségével, leljen rá az elfelejtett szigetre és annak kincseire, melyekről eddig azt gondolták, hogy nem létezett.
  • Fedezzen fel exotikus helyeket, utazzon dzsungeleken és 400 éves romokon keresztül.
  • Drake társai fontos szerepet játszanak a kaland kooperatív mechanikájában, a lövöldözésekben és a kutatásokban.
  • Használjon különféle harcművészeteket, hogy az ellenségét kibillentse az egyensúlyából.
  • A fejlesztett animációs technikák lehetővé teszik Nahtannak a gondtalan mozdulatváltást, egészen új szintre juttatva ezzel a játék valósághűségét. Nathan feltölti fegyverét, és egyúttal kitér a golyók elől, fal melletti menedéket keres, mindezt egy természetes mozdulatsorral teszi.
  • A karkterek gesztusaiknak köszönhetően valósághű érzelmek kifejezésére képesek a szabadalmazott arc animáció rendszerének köszönhetően.
  • HD megvilágítás konkurenciátlan valósághűséget és részletességet eredményez.
  • Szuper valósághű víz és hullámok, a fényvisszaverés és fénytörés csúcstechnikájával.
  • Renderelt technikák: bump mapping, parallax mapping, blend shaders, global illumination, runtime shadows, real time shadows.


Nathan Drake visszatér az Uncharted: Drakes Fortune második részével. Akcióban és kincsvadászatban ezúttal sem lesz hiány!


Az igencsak becsületre méltó múlttal rendelkező Naughty Dog meglehetősen nagy fába vágta a fejszéjét, mikor úgy döntött, hogy a Tomb Raider, az Indiana Jones illetve a Prince of Persia stílusában készít egy játékot. Mert mi is az, ami ehhez a recepthez kell? Egy karizmatikus, valamiben kiemelkedő főszereplő, akit rögtön megszeretnek a játékosok. Szép grafika, pörgő akció, rengeteg látványos mozdulat és egy olyan történet, amit soha nem felejtünk el. Az időnként berozsdásodó mégis évről évre megújuló Tomb Raider, a sokáig felfelé törő de utolsó alkalommal csúfosan megbukó Prince of Persia illetve a lecsúszott Indiana Jones kalandok már régóta szórakoztatnak minket. Mindenki valami újra vágyott, valami olyanra amit idáig még nem láthattunk. Az Uncharted első részével mindezt sikerre vitte a fejlesztőcsapat és még ennél is sokkal többel jutalmazott meg minket. Nathan Drake-nek, ennek a hihetetlenül szerethető és egyedi karakternek kalandjai fantasztikusan jóra sikeredtek. Mindenki tudta, hogy lesz folytatás, de azt még a legmerészebb álmainkban sem képzelhettük el, hogy ilyen kiváló lesz…

  • Szavak nincsenek rá, hogy mennyire gyönyörű a grafika.
  • Csodálatos, filmbe illő aláfestő zene.
  • Soha véget nem érő akció.
  • Hihetetlenül pörgős, interaktív jelenetek.
  • Élvezetes 3 játékos co-op.
  • Addiktív, ötletes 10 játékos multi.
  • Játékon belüli shop és medál-rendszer, rengeteg extrával.
  • Drake szerethetőségi rátája az egekben.
  • A PS3 tulajok büszkék lesznek magukra.

Uncharted 3: Drake's Deception

Nathan Drake a harmadik kalandjában elindul Tibet jeges és sziklás hegyeiből a napsütötte száraz arab sivatagba, hogy megtalálja a rég elveszett várost. A kalandja során sok régi ismerőssel találkozik, köztük Sullyval a régi jó baráttal, és természetesen dok új arccal is.
Lélegzetelállító és adrenalinban gazdag élményekre, akciókra és természeteen agyat tornáztató feladványokra is számíthatsz. Magyarul mindenre, amit az Uncharted sorozatban szeretsz és amit el is vársz attól.
A játék technikai oldalról is megújult. A készítők a rendelkezésre álló legfejlettebb, a James Cameron Avatarjában is használt technológiát használták.

  • Nathan Drakenek ezúttal több módja is van az ellenfelek legyőzésére mint eddig. Közelharc több ellenfél ellen egyszerre, kontextuális melee támadások és új lopakodási technikák
  • Kompetitív és kooperatív multiplayer új élményekkel és több funkcióval. Az Uncharted sorozat egyedüli multiplayer élményt biztosít, hiszen először a játékok történetében izgalmas filmes elemeket is megjelenít
  • Az izgalmas tempónak és a drámai akciójeleneteknek köszönhetően az Uncharted 3: Drake’s Deception teljesen elmossa a játék és a film közötti egyre halványabb határvonalat
  • Új helyek, új kihívások és lélegzetelállítóan kidolgozott környezet. Nathan Drake útján keresztül ellátogathatsz Európa nagyvárosain át a Közel – Keletre.
A The Nathan Drake Collection tartalma:
  • Az Uncharted sorozat alkalmából a PlayStation4 plattformra egészen új trófeák jelennek meg.
  • Lehetősége van a játékot bármikor megállítani, és a kamerát is vezérelni, hogy a trilógia legemlékezetesebb pillanatait megörökíthesse, és megoszthassa PlayStation 4 konzoljáról. Grafikai filtereket, kamera vezérlést és a felvételei további beállításainak lehetőségeivel élhet.
  • Az Uncharted 4: A Thief's End játék exkluzív hozzáférhetőséget biztosít a multiplayer részének béta teszteléséhez.



Értékelések Uncharted: The Nathan Drake Collection CZ [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.