Vampire the Masquerade: Swansong Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Vampire the Masquerade: Swansong - PS4Vampire the Masquerade: Swansong - PS5Vampire the Masquerade: Swansong - XBOX ONEVampire the Masquerade: Swansong - NSW
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
Termék kódja: 439342
NACONEN szinkron

Vampire the Masquerade: Swansong [Xbox Series X|S]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Játssz 3 vámpírként, használd fel erejüket, fogadd el vágyaikat, és nézz szembe saját démonoddal egy szívszorító történetben, amelyben a te választásod eldönti Boston sorsát. ÜDVÖZÖLJÜK A SÖTÉTSÉG VILÁGÁBAN Mi van, ha a vámpírok valódiak lennének? Mi lenne, ha vérszomjas ragadozók élnének közöttünk, akik a vágy, az összeesküvés és az árulás végtelen játékát vívják? Mi lenne, ha te lennél az egyikük? A Vampire: Tha Masquerade - Swansongban ilyen csábító szörnyekként játszol egy olyan világban, ahol a határok a valódi és a természetfeletti között mindig elmosódnak. SZÍV THILLER Hazel Iversen, Labuď, csak Boston Camarilla új hercege. A bársonykesztyűs kéz arra kívánja használni erejét, hogy megerősítse a Masquerade-et, a vámpírtörvényt, amelynek célja, hogy az emberek soha ne szerezzenek tudomást a fajáról. A nőknek és férfiaknak szóló legjobb tervek azonban gyakran darabokra szakadnak. Amikor az árulásról, gyilkosságról és hatalmi harcokról szóló pletykák elérik a tetőfokát, az árnyékban kell dolgoznod, hogy megvédd szektádat az eszeveszett nyomozástól, amikor Boston városa káoszba süllyed. JÁTÉK 3 EREDETI Vámpírral Játssz 3 vámpírként, mindegyik 100 évesnél idősebb. Összefonódó sorsuk közötti kapcsolat, különböző nézőpontjaik összefonódása és egyedi képességeik felhasználása segít elválasztani az igazságot a hazugságtól. Minden karakternek megvannak a saját vámpírjai, amelyek továbbfejleszthetők, hogy megfeleljenek az Ön által kedvelt játékmódnak. A megfélemlítést, a csábítást vagy a titkolózást választod? Ez a te döntésed, feltéve, hogy kordában tartod a véréhségedet. JÁTÉK EREDMÉNYEKKEL A játék egyedi megközelítésének köszönhetően a Swansong hangsúlyozza a következményeket. Gondosan elemezzen minden helyzetet, a nyomozás során meghozott döntéseit és a szereplőkkel való társas interakcióit tartós hatással lehet hősei életének sorsára és Boston Camarilla sorsára.

Értékelések Vampire the Masquerade: Swansong

Nincs vélemény a termékről.