PDP vezeték nélküli vezérlő Afterglow Deluxe Nintendo Switch számára, kiállított darab, 21 hónap garancia

Bruttó ár
22.990 Ft
Nettó ár: 18.102 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 474989
Performance
pouzity
Kiállított - Teljes mértékben működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcolásokat tartalmazhat. A terméket eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyek egy bizonyos ideig ki voltak állítva egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk. (A jogi személyekre a Kereskedelmi Törvénykönyv feltételei vonatkoznak).

PDP vezeték nélküli vezérlő Afterglow Deluxe Nintendo Switch számára, kiállított darab, 21 hónap garancia [500-137-EU]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Teljesen működőképes áru, amely normál használatból eredő kisebb karcokat tartalmazhat. A terméket teljes eredeti csomagolásban szállítjuk. Olyan árukról van szó, amelyeket egy bizonyos ideig ki lehetett volna mutatni egy boltban vagy más kiállítási helyen. Az említett árukategóriára 21 hónap garanciát vállalunk (azonosító: 12 hónap). Világosítsa meg a játékot Vágja le a vezetéket, és csatlakozzon vezeték nélkül a Nintendo Switch-hez készült Afterglow Deluxe vezeték nélküli kontrollerrel! Válassza ki a Prismatic LED-es világítású fényét, és extra hosszú játékidőt élvezhet a beépített újratölthető akkumulátorral. Főbb jellemzők Vezeték nélküli kapcsolat és 40 órás újratölthető akkumulátor a hosszabb játékidőért Színes LED lámpatest testreszabható színekkel és világítási módokkal Mozgásvezérlés a játék maximalizálása érdekében Két programozható lapát stílusú hátsó gomb, hogy alkalmazkodjanak a játékmódhoz Hivatalosan a Nintendo licence

Értékelések PDP vezeték nélküli vezérlő Afterglow Deluxe Nintendo Switch számára, kiállított darab, 21 hónap garancia

Nincs vélemény a termékről.