Hot Wheels Unleashed [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
13.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 435600
Milestoneangol verzió

Hot Wheels Unleashed [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentesen, közepes karcolás nélkül 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A versenyzés tiszta öröme! Gyűjtsd össze a világ legcsodálatosabb autóit, építs őrült pályákat, és indulj a legizgalmasabb versenyeken! Vezesse álmai autóit!

A legcsodálatosabb, leggyorsabb és legegyedibb furgonok és hihetetlenül erős autók várnak rád. Üljön egy sor jármű volánja mögé saját személyiségével és stílusával, különböző jellemzőivel és ritkaságával. Megérkezett a Hot Wheels világának legjobbja! Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb, és oldj fel prémium autókat és különleges tárgyakat, és alakítsd egyedi remekművé autódat a szerkesztőnek köszönhetően. Versenyezz úgy, ahogy soha!

Készülj fel a tiszta örömre, és mutasd meg képességeidet! Boom, jackpot: versenyezzen egymás mellett egy barátjával a helyi osztott képernyős 2 játékos módban, vagy akár 12 játékossal is szembenézzen online globális versenyeken. Minél nehezebb a kihívás, annál jobb a diadal! Ideje elkezdeni a szórakozást!


Értékelések Hot Wheels Unleashed [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.