Wildshade: Unicorn Champions Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Wildshade: Unicorn Champions - PS4Wildshade: Unicorn Champions - Xbox Series X|SWildshade: Unicorn Champions - NSW
Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
Termék kódja: 464906
NACONEN szinkron

Wildshade: Unicorn Champions [PS5]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játékról Egyszarvún lépd át a célvonalat! A Wildshade: Unicorn Champions egy versenyjáték az egész család számára, amelyben egy varázslatos és színes világba repül. Nyerd meg az összes versenyt, tárd fel a legritkább állatokat, tedd őket álmaid bajnokává, és légy a legjobb versenyző a Wildshade fantáziavilágában. Főbb jellemzők Fuss és ugorj mesterien az akadályokon, és győzd le ellenfeledet varázslatos képességekkel. Szerezzen be új felszerelést a meccsek megnyeréséhez, és ajándékozza meg állatait gyönyörű nyergekkel, gyeplővel és takaróval. Nyiss ki 50 egyszarvút és mágikus lovat különféle szőrmével és sörényével, majd alkosd meg álmaid bajnokát több száz lehetséges kombinációból. Játsszon barátaival és családjával a helyi játékban akár négy játékos számára. Fedezzen fel 40 fantasztikus versenypályát, nyerje meg az összes versenyt, és légy a Wildshade világ legjobb versenyzője!

Értékelések Wildshade: Unicorn Champions

Nincs vélemény a termékről.