The Witcher 3: Wild Hunt (Complete Kiadás) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Witcher 3: Wild Hunt (Complete Kiadás) - PS5The Witcher 3: Wild Hunt (Complete Kiadás) - PS5The Witcher 3: Wild Hunt (Complete Kiadás) - NSW
Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
Termék kódja: 456369
BandaiHU feliratok
Szeretél megtakarítani 3.100 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 10.690 Ft-ért

The Witcher 3: Wild Hunt (Complete Kiadás) [Xbox Series X|S]

A játékról

A Witcher 3: Wild Hunt új kiadásban – egy RPG-játék, amelyet a legerősebb játékhardver előnyeinek kihasználására fejlesztettek ki. A játék következő generációja számos vizuális és technikai fejlesztést tartalmaz – beleértve a sugárkövetést és a gyorsabb betöltést az alapjátékban, mind a bővítéseket, mind az összes extra tartalmat.

The Witcher 3: Wild Hunt, a több mint 800 díjat, köztük 250 Az év játéka díjat nyert RPG-játék egy fantasztikus nyitott világban játszódik, tele kalandokkal, veszélyekkel és rejtélyekkel. Riviai Geralt professzionális szörnyölőként a játékosoknak el kell indulniuk a Jóslat Gyermekének keresésére – egy olyan erős entitás, amely a pusztulás felé sodorhatja a világot. Útközben a witcher nemcsak hatalmas ellenségek előtt találja magát, hanem nehéz döntéseket is meghoz, amelyek következményei végigkísérik a játék epikus történetét.

A The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition a következő generációs alapjátékkal, valamint minden más kiadott tartalommal érkezik. Ez magában foglalja a történetbővítéseket, a Hearts of Stone-t és a Blood and Wine-t, valamint mind a 16 ingyenes DLC-t. A Complete kiadás összesen több mint 150 órányi játékidőt kínál.


Fő tulajdonságok

  • Hatalmas nyitott világ, amelyet felfedezhetsz
    Látogasd meg Novigrad fényűző és korrupt városát, nézz szembe a szélfútta Skellige-szigetek dermesztő hidegével, és szállj szembe a sötét erőkkel, amelyek a kihalt és sivár senkiföldjén kóborolnak! Hajózz a nyílt tengereken, merülj el rég elveszett tárgyak után kutatva, vagy vágtass lovasoddal a csatába – A Witcher világa felfedezésre hív!

  • Egy páratlan regénytörténet, amely több mint 150 órányi játékidőt ölel fel
    A több mint 100 órányi fő- és mellékküldetési játékkal és több mint 50 órányi további tartalommal a The Witcher III: Wild hunt egyesíti a hagyományos RPG-k intenzív, történetvezérelt vonzerejét a választás szabadságával, amelyet csak a nyílt világú játékok kínálhatnak. Hozz döntéseket, és nézz szembe azok következményeivel, hogy a játékodhoz szabott befejezéseket nyithass meg.


Trailer

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

Értékelések The Witcher 3: Wild Hunt (Complete Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.