World War Z: Aftermath [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 435602
Focusnem megfelelő és nem megengedhető a 18 év alatti kiskorú korosztály számáraangol verzió

World War Z: Aftermath [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A Sabre dinamikus Swarm Engine-jének új generációjával hajtott World War Z: Aftermath megfordítja a túlélésért folytatott harcunkat az élőhalottak ellen. Csatlakozz akár három barátodhoz, vagy játssz egyedül mesterséges intelligencia által vezérelt csapattársaiddal a ragadozó zombik hordái ellen intenzív történetepizódokban új helyeken, amelyeket zombik pusztítanak szerte a világon: Rómában, a Vatikánban és az orosz Kamcsatka-félszigeten. A háborús világ új csatái:

Foglald el a Vatikánt egy epikus római összecsapás során, és csatlakozz a túlélőkhöz a hófödte orosz Kamcsatka-félszigeten vadonatúj történeti küldetésekben. Játssz új és ismerős karakterekként, és harcolj az élőhalottakkal egy brutális új kontaktrendszerben, pusztítsd el a zombikat egyedi markolatokkal, két fegyverrel egyszerre, például kaszával és húsvágóval. Kerüld el az új élőholtak támadásait, beleértve a húsevő patkányrajokat, amelyek teljes káoszba sodorják csapatod! Zombik új generációja:

Játssz csodálatos felbontásban 4K | 60 FPS. Tapasztald meg az egyre erősebb zombik végtelen hullámait az új Horde Mode XL-ben, amely több száz zombival többet jelenít meg a képernyőn, mint korábban lehetséges volt. A Horde Mode XL egy ingyenes frissítés részeként jelenik meg a PC megjelenést követően. Kifinomult fejlesztés és új perspektíva:

Élvezd az izgalmas új perspektívát a lenyűgöző első személyű nézet móddal, amely először jelent meg az Aftermathban. Fejleszd ki a nyolc egyedi osztályt – Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster és a vadonatúj Vanguard osztály – mindegyik saját játékstílussal rendelkezik. Szabd testre fegyvereid, teljesíts minden kihívást, és hajts végre új napi küldetéseket speciális módosítókkal, amelyekért bónusz jutalmakat kapsz!


Értékelések World War Z: Aftermath [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.