NHL 23 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 451889
Electronic

NHL 23 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Az EA SPORTS NHL 23 jobb lett a vegyes női és férfi csapatok HUT-ban történő bevezetésével, és az indulás utáni frissítésekkel, platformok közötti partnerkereséssel a HUT-ban és a WOC-ban ugyanazon platformgenerációs játékosok számára. Fogja tehát barátait, és készüljön fel az eddigi legösszekötöttebb Chel-élményre.

A játékról:

Az EA SPORTS NHL 23 ismét jobb lett. Szerezze meg a világ legjobb játékosait egy felállásban a vegyes női és férfi csapatok bemutatásával a HUT-ban. A bevezetés utáni frissítésként megjelenő, platformokon átívelő partnerkeresés a HUT-ban és a WOC-ban ugyanazon a generációs platformokon lévő játékosok számára mélyebb játékosállományt, rövidebb sorban állást és több csapatot jelent, amellyel csapata megküzdhet. Most pedig adjon hozzá több mint 500 új Last Chance Puck Movement játékanimációt a legjobb tárcsához, lehetővé téve, hogy irányítsa a játék menetét bármilyen szintű érintkezés után, a botlásmentes passzoktól a kétségbeeséstől a jégen lefelé tartó lövésekig. Ezenkívül a kidolgozott stratégiai rendszerek lehetővé teszik a játék egyszerű megtervezését és a játékkészítési képességek finomhangolását. Fogja tehát barátait, és készüljön fel az eddigi legdinamikusabb, legösszekapcsoltabb és vizuálisan gazdag Chel-élményre.

Fő tulajdonságok

  • CSATLAKOZTATÁS A PLATFORMOK ÁT
    A jelenleg bevezetés utáni frissítésként tervezett, platformok közötti párkeresés a HUT és a World of Chel azonos generációs konzoljain lecsökkenti a sorban állási időt és mélyebb játékosállományt hoz létre, így Ön és legénysége minden eddiginél több csapat ellen próbára teheti tudását.
  • LAST CHANCE KORONGMOZGÁS
    A kétségbeesett játékanimációk új sorozata új hitelességet és izgalmat ad a játékhoz.
    Megbotlás: Bármilyen szintű érintkezés elérése után próbáljon meg egy passzt vagy lövést. Ezek a kétségbeesett mozdulatok az epikus pillanatok alapjai, és biztosítják, hogy soha ne maradjon ki a játékból. A több mint 500 Stumble Action animációnak köszönhetően pedig minden pillanat olyan izgalmas, mint az utolsó.
    Loose Plays a koronggal: Bármilyen szabad korongot lehetőséggé változtathat dupla koppintással, hogy passzoljon vagy lőjön, és ugorjon bele a hihetetlen játékokba, hogy gólt szerezzen vagy kiszabadítsa a korongot.
    Továbbfejlesztett kapus-AI: Az emberi kapusrendszerrel a mesterséges kapusok több mint 50 új Human Desperation mentési csoporthoz férhetnek hozzá, amelyek több mint 350 új mentési animációt képviselnek.
  • X-FACTOR FRISSÍTÉSEK
    Új X-Factor animációk: Trevor Zegras „Skilled Up” című játéka lehetővé teszi, hogy újra előállítsa vírusos passzát a hálón, Sarah Nurse „Relentless”-je pedig növeli a játékosok lövési és passzolási képességét, ha épp nincs egyensúlyban.
    AI X-Factor fejlesztések: Az intelligensebb mesterséges intelligencia jobb játékszervezést jelent, mivel az AI-játékosok továbbfejlesztett X-Factorokat használnak, hogy hatékonyabbak legyenek a jégen, és jobban hasonlítsanak a valós társaikhoz.
  • TÁMOGATOTT STRATÉGIÁK
    A játékstratégiákat az egész fórumon frissítettük, hogy könnyebb legyen megérteni és végrehajtani a kívánt játékstílusnak megfelelő legjobb játékterveket. Mi van a fedélzeten:
    Két új, modern speciális csapatstratégia: Az alapvető NHL-stratégiák The Wedge (1-1-2), Penalty Kill és 1-3-1 Power Play már a játékoskészletben megtalálhatóak. A meglévő speciális csapatstratégiák megújításával együtt, már hogy még inkább a modern NHL-játékokban érezzék magukat. Játékos szerepek a Power Playben: Mostantól ezt a három különböző szerepet kioszthatod a Power Play-ben: Elosztó, Finiser és Korongszállító. A kiosztott szerepekkel rendelkező játékosokat az AI ismeri, és az AI pozíció, helyzet és X-Faktor tendenciák alapján oszthatja szét nekik a korongot. Új oktatóvideók: Carrlyn Bathe egy sor új videóban lebontja a Penalty Kill és a Power Play stratégiák bonyolultságát.

Trailer


Értékelések NHL 23 [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.