Xbox Series S, carbon fekete

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
142.490 Ft
Nettó ár: 112.197 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 463492
Microsoft

Xbox Series S, carbon fekete [XXU-00010]

Ez a konzol nem teszi lehetővé kompakt lemezes változatú játékok játszását - nem rendelkezik optikai meghajtóval. A játékok csak digitális formában szerezhetők be és tárolhatók!


Élvezze az Xbox Series S konzol elképesztő sebességét és teljesítményét szénfekete színben az 1 TB-os SSD-vel. Hozza ki a legtöbbet a játék minden percéből a Fast Refresh funkcióval, a villámgyors betöltéssel és akár 120 FPS-sel – mindezt az Xbox Velocity Architecture-nek köszönhetően.

Élvezze a digitális játékot az Xbox konzolok négy generációjával, több száz optimalizált játékkal, amelyek minden eddiginél jobban néznek ki és játszatóbbak is.Mindegy, hogy újoncok, vagy ősrégi rajongói vagyunk az Xbox-nak, az Xbox Series S felkelti érdeklődését kompakt méreteivel és elegáns kivitelével. Úgy tervezték, hogy könnyedén helyet találjon neki otthonában, vagy magával vihesse bárhová a kedvenc játékaival együtt.

Szintén része a csomagnak a vezeték nélküli kontroller, amely ugyanolyan elegáns, fehér kivitelű, mint a konzol. A kontroller továbbfejlesztett ergonómiával rendelkezik, hibrid D-paddel, textúrázott gombokkal a jobb fogás érdekében, ütésvédőkkel és az új megosztás gombbal - Share Button. A kontroller önállóan is megvásárolható.

Generációs ugrás a teljesítménybe

Újgenerációs processzor: Úgy, ahogy az Xbox Series X, az Xbox Series S is gyorsaságot és újgenerációs teljesítményt kínál. Az AMD RDNA 2 grafikus processzor nagyobb hatékonyságának hála együtt a virtuális memória kiterjesztőivel az Xbox Series S várakozáson felüli teljesítményt és játékélményt ígér. Ezek a fejlesztések elérhetővé teszik ugyanazt a magas teljesítményt alacsony felbontásban történő renderelés során is. Az Xbox Series S négyszer nagyobb teljesítményű processzorral rendelkezik, mint az Xbox One, és képes akár 120 fps szintű képfrekvenciát is nyújtani.

Továbbfejlesztett technológiák: Éljen át mélyebb és gyorsabb játéklehetőségeket a DirectX Raytracing és Variable Rate Shading (VRS - változó frekvenciájú árnyékolás) támogatásának köszönhetően. Az Xbox Velocity architektúra biztosítja az I/O hullámsáv 40x nagyobb szélességét az Xbox One-hoz képest, amelynek hála rövidebb lett a betöltési idő, stabilabb a képfrekvencia és a játék gyors megállítása (Quick Resume) is elérhető egyszerre több cím esetében is.

Audio élmény: Az Xbox Series S elvarázsolja az audio minőségével is a Spatial Sound térhangzásnak és a Dolby Atmos támogatásnak köszönhetően. Továbbá, a streamelő applikációk számára, mint a Disney+, Vudu vagy Netflix, elérhető lesz a Dolby Vision támogatás is.

Stabilabb képfrekvencia: Az Xbox csapata a fejlesztésnél leginkább a képfrekvenciára összpontosított. Szándékuk a Series S esetében az volt, hogy olyan konzolt alkossanak, amely nem igényel 4K képernyőt. Az Xbox series S grafikus processzor egységének (GPU) teljesítménye megközelítőleg háromszor magasabb az Xbox One konzolhoz képest, és az 1440p / 60 fps teljesítményű játékokhoz tervezték (akár 120 fps támogatással).

Az Xbox Series S egyforma környezeten, eszközökön és lehetőségeken osztozik az Xbox Series X-vel, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy minkét konzolra ugyanazokat a tartalmakat készítsék el, miközben kihasználhatják az egyedülálló, újgenerációs hardver adta lehetőségeket.

Kompatibilitás és játékhozzáférés 4 generáción át

Játékok 4 generációja: Az Xbox Series S konzollal (úgy, mint a Series X konzollal) játékok ezreit játszhatjuk digitális formájukban 4 generáción át, és áthozhatjuk saját kiegészítőinket is az Xbox One konzolból. Egy kompatibilis digitális játék megvásárlása esetén (tekintet nélkül a konzol generációjára) lejátszhatjuk az adott játékot az Xbox Series S konzolon is.

Xbox Game Pass: Az Xbox Game Pass-vel hozzáférést szerezhet az online multiplayer módhoz, a digitális könyvtárhoz az összes Xbox Game Studio által kiadott játékkal a megjelenésük napjától kezdve, és több, mint 100 további minőségi játékhoz. Az Ultimate és PC Members Game Pass kibővítik az online kínálatot több, mint 60 további játékkal az EA-től (FIFA 20, Need for Speed Heat, Battlefield, The Sims és továbbiak). A lehetőségek legszélesebb kínálatáért használja az Xbox All Access-t.

Smart Delivery: Minden új játékcím optimalizálásra kerül mindkét új széria számára. A címek, amelyek rendelkeznek Smart Delivery támogatással automatikusan azonosítják a használt konzolt, és a játék ahhoz legmegfelelőbb verziójának használatához alkalmazkodnak. A választott digitális játékainkat bátran élvezhetjük - egy játékért csak egyszer kell fizetnünk.

Storage Seagate Expansion Gate: Az Xbox Series S szintén rendelkezik Seagate Storage Expansion Card (külső tárhely) támogatással, amely lehetővé teszi a memória bővítését, az alap 1 TB SSD tárhelyet további 1 TB kapacitással bővíthetjük a gyorsaság és az Xbox Velocity architektúra teljesítményének csökkenése nélkül. (Figyelmeztetés - régebbi játékokat játszhat az eredeti külső tárhelyekről, de a maximális teljesítmény elérése érdekében javasoljuk, hogy olyan játékokat játsszon, amelyek optimalizálva vannak az új generáció számára, és ezeket is a belső SSD-ről vagy a Seagate Storage Expansion Card-ról)Ez a konzol nem teszi lehetővé kompakt lemezes változatú játékok játszását - nem rendelkezik optikai meghajtóval. A játékok csak digitális formában szerezhetők be és tárolhatók.


Technikai specifikáció
Processzor 8-Core AMD Zen CPU @ 3.6 GHz (3.4 GHz w/ SMT Enabled)
Grafikus processzor AMD RDNA 2 GPU; 20 CUs @ 1.565 GHz
Teljesítmény GPU 4 TFLOPS
SoC Custom 7nm Enhanced SoC
RAM 10 GB GDDR6 RAM (8 GB @ 224 GB/s / 2 GB @ 56 GB/s)
Maximális teljesítmény 1440p @ 60 fps (120 fps)
Memória 1 TB PCIe Gen NVME SSD (2.4 GB/s uncompressed / 4.8. GB/s compressed)
Memóriabővítés lehetősége 1 TB memóriakártya
Visszafelé kompatibilitás Xbox One, Xbox 360, original Xbox, Xbox Series X
Optikai meghajtó A konzolnak nincs optikai meghajtója!
Kimenet HDMI 2.1 lehetőség
Ez a konzol nem teszi lehetővé kompakt lemezes változatú játékok játszását - nem rendelkezik optikai meghajtóval. A játékok csak digitális formában szerezhetők be és tárolhatók.Értékelések Xbox Series S, carbon fekete

Nincs vélemény a termékről.