Xbox Series X

+ Ajándék: Ajándék 100 € értékű Conex utazási utalvány ár 41.890 Ft, NHL 22 ár 6.290 Ft
ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
209.090 Ft
Nettó ár: 164.638 Ft
 
Termék kódja: 405292
Microsoft
Szeretnél megtakarítani 65.900 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 143.190 Ft-ért
Szeretél megtakarítani 70.500 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 138.590 Ft-ért

Tippjeink

Xbox Series X [RRT-00010]

Ajándék - Ajándék 100 € értékű Conex utazási utalvány ár 41.890 Ft
Ajándék a termékhez
Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése
Ajándék - NHL 22 ár 6.290 Ft


Azok a játékosok, akik elkezdték az NHL 22 játékát PlayStation 4 -en vagy Xbox One -on, át tudják adni a HUT Team csapatának értékét, és folytathatják a PlayStation 5 vagy Xbox Series X | S az NHL 22 -en belül, ami azt jelenti, hogy:

 • A felhasználók 20 játékos + edző elemét védhetik jelenlegi névsorukban, és áthelyezhetik őket egy új konzolra.
 • Amikor a tartalmat a 4. generációs konzolról az 5. generációs konzolra viszik át, az biztonsági okokból nem forgalmazhatóvá válnak.
 • Ez az egyszeri tartalom-áttelepítés 2021 decemberében lesz elérhető.
  Rendelje meg még ma az EA SPORTS ™ NHL 22 játékot, és kapja meg:
 • Akár két gyémántjátékos csomag a HUT -hoz (egy két hónapig).
 • Nyisd ki az X-Faktor zóna lehetőségeit a World of Chel-ben (azonnal).
 • Nyisd meg az X-Faktor pozícióit a Be A Pro (2), ZB bónusz és bónuszpontok között.
 • Egy jégkorong táska
  Veterán bónusz:
 • 3 csomag jutalom a HUT -hoz való hűségért, ha az utolsó három cím (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21) egyikének tulajdonosa
 • 5 hűségjutalom -csomag a HUT -hoz, ha az utolsó három cím közül kettő tulajdonosa (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21)
 • 10 csomag jutalommal a HUT -hoz való hűségért, ha az utolsó három cím mindegyike az Ön tulajdonában van (NHL 19, NHL 20 vagy NHL 21)
  nhl_preo

  ENGINE FROSTBITE

  A legendás Frostbite ™ motor először érkezik az EA SPORTS NHL 22 -re. Az NHL 22 óriási vizuális fejlesztéseket kínál a konzolos játékok jelenlegi és új generációi számára, így ez az egyik legnagyobb előrelépés a grafikus iparban. Legyen szó játékosok portréiról, vagy szövetekből készült animációkról, amelyek életet lehelnek a karakterekbe, vagy dinamikus világításból, amely valóban lenyűgöző játékkörnyezetet teremt, mindenhol javulást fog látni.


  Vizuális fejlesztések:

  A Frostbite minden játékverzióban drámai vizuális fejlesztéseket hoz, amelyek jelentősen növelik a hitelességet. Az NHL szupersztárjai soha nem tűntek ennyire élőnek - minden megváltozott az általános formától a szemekig, amelyek követik a karakter körül zajló eseményeket és reagálnak rá. Bárhová néz, mindenhol javulást lát:

 • A játékosok kifinomult megjelenése: A csillag- és általános fejlécek több mint 100 modellje teljes átalakításon esett át, hogy tükrözze az aktuális szezont, és még részletesebben kínálja kedvenc jégkorongozóit.
 • Jersey fejlesztések: A szövetek apró részleteinek és a nagy felbontású márkás elemeknek, például foltoknak vagy logóknak köszönhetően szó szerint minden öltés látható. Mindezt anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt, a memória- vagy lemezhasználatot.
 • Hajjavítás minden játékos számára: Az EA SPORTS FIFA haj árnyékoló technológia alkalmazásával a játékosok most "funkcionális" hajjal rendelkeznek, amely valósághűbben tükrözi a fényt.
 • Szemanimáció (PA2 Procedural Awareness): A korábbiakhoz képest a játékosok ma már gazdagabb kifejezésmóddal rendelkeznek, mivel a PA2 reaktív szemmozgás -technológia új elevenséget adott nekik. A játékosok szeme követi a körülöttük zajló fő eseményeket (például belépéskor), de rövid pillantással rögzíti azt is, ami a közelben van (például ellenfeleknél).
 • Továbbfejlesztett bőrárnyékolás: Az új bőrábrázolás és a megvilágítás javítása példátlan módon fokozza a játékosok hitelességét.
 • Ruházati animáció: a mezek a játékosok szerint mozognak.
  Jégkorong fizika:

  A bot új, reális kölcsönhatása növeli a játék fizikai szintjét, és a következőket hozza:

 • Korongharcok, amelyek tisztességesek és ügyességi alapúak
 • A bot jobb érintkezési rendszere az ellenfél testével az illegális beavatkozások pontosabb értékelését eredményezi.
 • Reálisabb mozgás a kerítés mentén anélkül, hogy a bot átmenne a textúrákon.
  Kiterjesztett valóság: A legfontosabb játékstatisztikák és információk közvetlenül a táblára vetülnek a mérkőzés során, köszönhetően a kiterjesztett valóság vizuális elemeinek, amelyek tökéletesen illeszkednek a jégen történtekhez. Több játékon belüli információval jobban személyre szabhatja stratégiáját-nem kell többé megszakítania a játékot, és szünetet tartania a valós idejű statisztikák megtekintéséhez.
  Szupersztár X-Faktorok

  Tapasztalja meg a szupersztár X -faktorok hatását, egy úttörő játékrendszert, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználja a csillagos játékosok kivételes képességeit - jelenlétük a jégen most még nagyobb hatást gyakorol, mint valaha. A szupersztár X-Faktor képességei, amelyek csak a liga játékos elitjei számára vannak fenntartva, elkülönítik a legjobbakat a többiektől, és a szupersztárok ugyanolyan hűségesnek tűnnek, mint élő társaik. Minden játékos kap egy elsődleges képességet, amely a játékában domináns. Az X-Faktor szupersztárképességének tényleges funkciója mindig ugyanaz marad, de az elsődleges és másodlagos képesség erősítő hatásának szintje megváltozik. A Szupersztár X-Faktorokat nagy hűséggel dolgozzák fel, és a liga legjobb játékosainak jellemző elemein alapulnak. Legyen szó ágyúgolyóról, precíz passzról, robbanásszerű támadási sebességről vagy villámreflexekről a kapu előtt, a szupersztárok X-tényezői a jégen minden pozícióra vonatkoznak, új elemet hozva létre az osztályok közötti versenyben és a stratégiai gondolkodásban.


  Játék módok

 • HOCKEY ULTIMATE TEAM: A HUT egy NHL 22 játékmód, amelyben létrehozhatja saját névsorát jelenlegi, korábbi és legendás NHL játékosokról, és játszhat velük online. Építs csapatokat, gyűjts jutalmakat, és hozd a csapatodba a legjobbakat.
 • WORLD OF CHEL: A többjátékos WOC többféle játékmódot tartalmaz, mint valaha. Hozzon létre saját játékost, és harcoljon különféle módokban, mint például az EASHL, az Ones és az Arcade Threes.
 • BE A PRO: A Be A Pro mód lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalja egy NHL -játékos életét a jégen. Lenyűgözze le a klub vezetőségét, és induljon el a hírnév útján, amelynek során törekedni fog a helyre az első formációban, harcolni fog a Stanley -kupáért és megpróbál törjön be a liga elitjébe.
 • REŽIM ORGANIZÁCIE: Építsen dinasztiát kedvenc NHL -csapatának élére több szezonon keresztül, vagy hozzon létre egy vadonatúj csapatot a bajnokság bővítésének részeként. Cserkészd fel a játékost, állítsd be az edzői paramétereket és a formációkat, és tapasztald meg a feszültséget az osztályablak közeledtével, hogy megnyerd a Stanley Kupát.

 •  

 •  

 •  

Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

Összehasonlítva a korábbi generációval, az Xbox Series X jobb egyensúlyt képvisel a teljesítmény és sebesség terén, amellyel tovább halad a technológia minden területén, amelynek köszönhetően fokozza az élményt.

Next Generation Custom Processor:
Az Xbox Series X az eddigi legnagyobb teljesítményű konzol. Négyszer nagyobb Xbox One processzor erőt hoz, és a fejlesztők számára 12 TFLOP (tera flop) GPU teljesítmény (grafikus processzor egység) kihasználását kínálja - ami duplája az Xbox One X teljesítményének. és több, mint nyolcszorosa az eredeti Xbox One konzolénak. Az Xbox Series X igazi generációs ugrást hoz a processzor és grafikus teljesítmény terén a teljesen új technikáknak hála, amelyek nagyobb frame rate-hez vezetnek, és nagyobb, még szofisztikáltabb játék világhoz, és még jobb élményekhez. Variable Rate Shading (VRS):
Hála a VRS-nek a fejlesztők kihasználhatják az Xbox Series X teljes teljesítményét. GPU ciklusok egységes használata helyett minden egyes pixel esetében, lehetőség nyílik individuális effektek előnyben részesítésére az egyes játékkarakterek vagy környezeti tárgyak esetében. Ez a technika stabilabb frame rate-t és magasabb felbontást eredményez, a végleges kép minőségbeli romlása nélkül. Hardware-accelerated DirectX Raytracing :
Dinamikusabb és realisztikusabb környezetet várhatunk a DirectX Raytracing-nek hála - amely most először érhető el játékkonzolon. Ez a való világéhoz hasonló fényeket, pontos tükröződéseket és realisztikus hangokat jelent, mindezt valós időben.

SSD Storage:
Az új generáció SSD tárhelyével a játék csaknem minden szempontból fejlődött. A játékvilágok nagyobbak, dinamikusabbak lettek, és pillanatok alatt betöltődnek. Quick Resume:
Új Quick Resume elem lehetővé teszi akár több játék folytatását onnan, ahol abbahagytuk őket, és mindezt szinte azonnal, hosszú várakozási idő nélkül. Dynamic Latency Input (DLI):
A DLI új elemnek hála még pontosabbá, precízebbé vált az irányítás. HDMI 2.1 Innovation:
A Microsoft együttműködött a HDMI fórummal és a TV gyártókkal, hogy a legjobb játékélményt érjék el olyan elemek használatának segítségével, mint az Auto Low Latency Mode (ALLM) és Variable Refresh Rate (VRR). Ezeknek köszönhetően biztosítja a minimális késleltetést, és a leggyorsabb reakciójú játékélményt. 120 fps Support:
Xbox Series X rendelkezik 120 fps támogatással.

Az új generációs konzol előnyei minden irányban jelentkeznek, hitelesebb megjelenítést és grafikát nyújtanak, továbbfejlesztett olvasási sebességet.

4 Generations of Gaming:
A kompatibilitás iránti elszántságot az eddigi generációk játékai képviselik - Xbox One játékok, beleértve a visszafelé kompatibilis Xbox 360 játékokat, és az eredeti Xbox játékok. A legkedveltebb játékok, beleértve az Xbox Game Pass-ban elérhető címeket, minőségükben javulnak, hála a stabilabb frame rate-nek, gyorsabb beolvasásnak, a fejlesztett felbontásnak és vizuális pontosságnak - mindezt a játékfejlesztők munkája nélkül. Valamint minden Xbox One kiegészítő működik az Xbox Series X konzollal is. Smart Delivery:
Ez a technológia abban segít, hogy amikor vásárolunk egy Xbox One vagy Xbox Series X játékot, akkor a megfelelő változatot kapjuk meg, attól függően, milyen konzolon játszunk. Xbox Game Pass:
Az eddigi 4 konzolgeneráció játékain kívül az Xbox Game Pass továbbra is kínálni fogja a saját exkluzivitásait, mint például a Halo Infinite, már a megjelenésükkor.

Az Xbox Series X a Microsoft-tól az eddigi leggyorsabb, legjobb teljesítménnyel bíró konzol, amely a játékost és a játékélményt helyezi előtérbe. Próbáld ki te is ezt az új generációs konzol, és merülj bele a játékok úgy, mint eddig még soha!

XboxSX_Bullets

Előzetes technikai specifikáció Xbox Series X:
 • 4x nagyobb CPU teljesítmény, mint az Xbox One esetében (kb. 3.4GHz 8 mag).
 • Több, mint 2x nagyobb teljesítmény a GPU terén az Xbox One X-hez képest (kb. 12Tflops).
 • 8K támogatás
 • 120Hz kimenet.
 • Raytracing.
 • Variable Rate Shading.
 • VRR támogatás (freesync) .
 • M.2 Nvme SSD disc.
 • Auto Low Latency Mode és Dynamic Latency Input a lag-ok csökkentéséhez.
 • Cloudhoz történő csatlakozásra tervezre, streameléshez.
 • Visszafelé kompatibilitás az előző Xbox verziókkal.
 • RAM memória esetében még nincs megerősített információ, de valószínűleg GDDR6 és 16GB körül.  A Microsoft szintén bemutatta az első játékokat az Xbox Series X-re, amelyek a Senua's Saga: Hellblade II, Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice és Halo Infinite.


 • Xbox Series X - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 2 értékelés alapján.

  Értékelések Xbox Series X

  Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
  Talált Oldalak:   1  
  od Arnold Kristóf 5 az 5 csillagból! 2021.10.09.
  Zseniális, zseniális, zseniális. Átvételkor fizettem, nem volt és most sincs semmi gáz ????
  od Teimer Istvánné 5 az 5 csillagból! 2020.12.03.
  Csak egy pici gond van vele, az hogy nincsen. Jó lett volna a fa alá tenni az unokámnak, de sajnos felvásárolták a viszonteladók. A karácsonyra való tekintettel javaslom, hogy mindenki csak egyet vehessen. Üdv: Kata
  Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
  Talált Oldalak:   1