Xiaomi Mi Smart Band 6, black

Bruttó ár
17.490 Ft
Nettó ár: 13.772 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 422707
Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Band 6, black [BHR4951GL]

Egy praktikus karkötő, amely a legjobb tulajdonságokkal és funkciókkal van felszerelve - ez a Xiaomi Mi Smart Band 6, a Xiaomi Mi Band 5 előző verziójának utódja vagy inkább testvére.

Miért válasszam a Xiaomi Mi Band 6 karkötőt?

 • Személyi edző és orvos egyben
  Ez a karkötő olyan, mint a személyi edződ, amelyet mindig magaddal vihetsz. A korszerű algoritmusnak köszönhetően a karkötő rögzíti és figyeli minden mozdulatát, a maximális pontosság mellett. Azonnal áttekintheti a megtett lépések számát, a távolságot vagy az elégetett kalóriák számát.

  A karkötőben természetesen rendelkezésre áll a pulzusmérő, a vér oxigénellátásának mérésére szolgáló képesség, az SpO2, a PAI fitneszérték kiszámítása, a stressz mérése, a pulzus rendellenességeinek monitorozása vagy például 30 különböző sportmód.

  Örülhetünk például az alábbi funkcióknak: nyújtás, HIIT, torna, Zumba, tánc, fitnesz, ökölvívás, pilátesz, kosárlabda, tenisz, tollaslabda, korcsolyázás vagy utcai tánc. Ezenkívül a karkötő automatikusan felismer és mér hatféle tevékenységet (pl. Futás, séta, futópadon futás és kerékpározás).
 • Smart értesítések
  Most már nem kell minden alkalommal elővennie a zsebéből a telefonját, amikor SMS-t kap, valaki felhívja, vagy amikor csak tudnia kell, mennyi az idő. Ez a praktikus karkötő, amely mindenről hűen tájékoztat, most már elegendő lesz ezekhez a tevékenységekhez.
 • Az alvás minőségének figyelemmel kísérése
  A karkötő képes elemezni az alvását (beleértve a REM fázist is), és pontos áttekintést adhat arról, mennyire alszik jól, és hogyan telik az alvás. Az alvási információknak köszönhetően mindig tudja, mennyi energiára számíthat a nap folyamán.
 • Remek üzemidő és mágneses töltés
  A nagyszerű funkciók mellett a Xiaomi Mi Band 6 valóban hosszú üzemidejével is lenyűgöz, hiszen normál használat esetén akár 14 napig, energiatakarékos módban pedig akár 19 napig is használható egyetlen töltéssel. És amikor lemerül, csak a töltőhöz csatlakoztatja. A karkötő támogatja a mágneses töltést.
 • Tartós és stílusos kivitel
  A karkötő vízálló is, így nem kell levennie, amikor kezet mos, vagy zuhanyzás közben. A karkötő pántja erős, ugyanakkor kellemes tapintású. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a karkötő minden időjáráshoz és terephez megfelelő társa lesz, a sérülésektől való félelem nélkül.
 • SpO2 monitorozás
  Ez az érték információt nyújt a szövetek oxigéntranszportjának problémáiról, és képes felismerni a stresszt és a légzést. A karkötő tehát képes figyelmeztetni olyan pillanatokra, amikor sporttevékenység közben helyénvaló egy ideig pihenni.
 • PAI pontozási rendszer
  Ez egy tudományon alapuló mutató, amely a pulzusszám alapján kiszámítja a személyes pontszámokat, és megmutatja, hogy mennyi tevékenységre van szüksége az egészség megőrzéséhez.

Technikai specifikáció

Kijelző
Méret: 1.56"
Felbontás: 486 x 152 px
Képfinomság: 326 ppi
Technológia: AMOLED
Védelem: edzett üveg ujjlenyomat-ellenes kivitelben
Méret
Test méretei: 47.4 × 18.6 × 12.7 mm
Szíj hossza: 155 - 219 mm
Súly: 12.8 g
Adat
Bluetooth: 5.0, BLE
GPS: Igen (A-GPS, GLONASS)
NFC: nem
Akkumulátor
Kapacitás: 125 mAh Li-ion
Üzemidő: akár 14 nap
Töltési idő: max. 2 óra
Egyéb
Vízállóság: 5ATM
Szenzorok: nagy pontosságú 6 tengelyes érzékelő
PPG pulzusérzékelő
Sporttevékenységek automatikus támogatása: szabadtéri futás
kerékpározás
futópadon futás
álló kerékpározás
szobabiciklizés
edzés evezőpadon
Egyéb tulajdonságok: távoli önkioldó
zene vezérlése
"találd meg a telefonom"
néma telefon üzemmód
telefon feloldása
alkalmazás értesítések
időjárás
időzítő, stopper, alarm
és egyéb

Csomag tartalma:

 • Xiaomi Mi Band 6
 • töltőkábel

Termék video

Értékelések Xiaomi Mi Smart Band 6, black

Nincs vélemény a termékről.