Xiaomi Mi True Vezeték nélküli Earbuds Basic 2 fülhallgató, fekete

Bruttó ár
8.990 Ft
Nettó ár: 7.079 Ft
 
Termék kódja: 416107
Xiaomi

Xiaomi Mi True Vezeték nélküli Earbuds Basic 2 fülhallgató, fekete [2454538]

Hallgassa kedvenc zenéit anélkül, hogy kábeleket kellene húznia. Ezeknek a Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatóknak népszerű, nem feltűnő és kompakt, bedugós kialakítása van.

Miért válasszam a Xiaomi Earbuds Basic 2 fülhallgatót?

 • A fülhallgató csatlakoztatása a telefonhoz
  A fejhallgató manuális csatlakoztatását csak egyszer kell elvégezni, és minden további használat már automatizált. Miután kihúzta a fejhallgatót a töltőtokból, automatikusan létrejön a párosítás a telefonnal. A tokba helyezve megszakad a kapcsolat a telefonnal, és a fülhallgató azonnal tölteni kezd.
 • Kiváló üzemidő a csomagban lévő dokkolóval együtt
  A fejhallgató lemerülése után lehetősége van a fejhallgatóhoz kapott hordozható dokkolóban is feltölteni azt. Ezzel a kis dobozzal akár 12 órányi zenehallgatást is elérhet. A dokkoló állomás nagyon praktikus, és mindenekelőtt a dokkolónak köszönhetően biztos lehet abban, hogy nem fogja elveszíteni a fülhallgatókat, és mindig fel lesznek töltve és készen állnak a kedvenc dalai lejátszására.
 • Elegáns és praktikus kialakítás
  A Xiaomi fülhallgató szilikon füldugóval rendelkezik a kényelmes illeszkedés érdekében. Alacsony súlyuk miatt nagyon szorosan tartanak a fülben 4,2g, futás vagy edzés közben is. Mindkét fülhallgató teste egy nagy gomb, amely lehetővé teszi a fülhallgató funkcióinak vezérlését.
 • Remek hang
  A bluetooth 5.0 technológia garantálja a zene minőségét és a zökkenőmentes átvitelt készülékéről a fülhallgatóra. A hang folyamatos, megszakítások nélküli, viszonylag nagy hatótávolsággal: 10 méter. Ez a technológia ráadásul nagyon energiatakarékos, és lehetővé teszi, hogy a fülhallgató egyetlen töltéssel nagyon hosszú ideig szóljon. Ezenkívül a fülhallgató visszafelé kompatibilis a bluetooth régebbi verzióival.
 • Hívás fogadása / elutasítása és telefonálás
  A Mi True Wireless Earbuds Basic 2 fülhallgatók külön-külön is használhatók, mivel külön-külön párosíthatók a telefonnal. Mindkét oldal beépített mikrofonnal rendelkezik, csak az egyik oldal használatával nagyjából 4 órán át tudunk telefonálni egy feltöltéssel. Miután lemerült visszatehetjük a töltőtokba, és használhatjuk tovább a másik oldalt, miközben az első a tokban töltődik.

Technikai specifikáció

Típus
Kialakítás:Bedugós
Konstrukció:Lezárt
Mikrofon:igen
Kapcsolódás
Kapcsolat:Bluetooth
Bluetooth verzió:5.0
Bluetooth hatótáv:10 méter
Tápegység
Maximális üzemidő:12 óra
Üzemidő (fülhallgató):4 óra
Üzemidő (tok):12 óra
Fülhallgató akkumulátora:40 mAh
Tok akkumulátora:300mAh
Výkon
Impedancia:16 ohm
Frekvenčný rozsah:20 – 20 000 Hz
Meniče:7,2 milimetrové
Méretek
Tok méretei:62 x 40 x 27,2 mm
Fülhallgató méretei:26,65 x 16,4 x 21,6 mm
Súly
Teljes súly:35,4 g
Fülhallgató súlya:4,2 g

Csomag tartalma:

 • Mi True Wireless Earbuds Basic 2
 • Töltőtok
 • Különböző méretű füldugók


Értékelések Xiaomi Mi True Vezeték nélküli Earbuds Basic 2 fülhallgató, fekete

Nincs vélemény a termékről.