Tesla Smart Sensor Water vízérzékelő

Bruttó ár
7.790 Ft
Nettó ár: 6.134 Ft
 
Termék kódja: 448716
Tesla

Tesla Smart Sensor Water vízérzékelő [TSL-SEN-WATER]

Az intelligens érzékelő figyelmeztet vízszivárgás esetén

Kiszakadt cső, rossz tömítés vagy elfelejtett, szivárgó kád. Mindezek révén otthona inkább pancsolómedencéhez hasonlíthat. A Tesla Smart Sensor vízszivárgás-érzékelővel azonban képes lesz az ilyen helyzetekben időben reagálni, és ezzel megelőzni a legnagyobb károkat. A termék teljes funkcionalitásának biztosítása érdekében javasoljuk a Tesla Smart ZigBee hub központi egységhez való csatlakoztatását.

A termékről

  • Észre sem fogja venni
    A Tesla Smart Sensor Water teljesen vezeték nélküli, és csak egy elemmel működik. A rendkívül energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően az elem élettartama valóban hosszú. Ráadásul maga az érzékelő is cserét kér, ha kimerül. Nagyszerű kialakításának és nagy megbízhatóságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, és soha nem hagy cserben.

  • Állítsa be, ahogy akarja
    A Tesla szenzorok a ZigBee protokollt használják. Ez a protokoll összeköti az okosotthon érzékelőit, és lehetővé teszi a kommunikációt közöttük. Ezután Ön döntheti el, hogy pontosan hogyan fogja használni az érzékelőt. Számos változtatható mód közül lehet választani, amelyek azután a különböző forgatókönyvek szerint módosíthatók.

  • Kiváló üzemidő
    Minden Tesla érzékelő nagyon energiatakarékos. A Tesla Smart Water akár két évig is kibírja egy elemmel.

  • Az asszisztensek kijönnek vele
    A Tesla Smart ZigBee Hubnak köszönhetően párosíthatja az érzékelőt az okos Tesla Smart alkalmazással, amely megérti az iOS és Android mobil operációs rendszereket. Ezután az alkalmazást használja a készülék összes beállításához. Többek között ez az alkalmazás is megérti az intelligens, személyi asszisztenseket, a Google Assistant-t és az Amazon Alexát.

  • Az érzékelőkkel semmiről sem marad le
    A ZigBee protokoll nagyon stabil, így nem kell aggódnia az ezt a technológiát használó eszközök kimaradásai vagy meghibásodásai miatt. A vízszivárgást érzékelő érzékelő mindig készen áll arra, hogy azonnal értesítse Önt, ha áradást észlel.

  • ZigBee protokoll
    A termék a ZigBee protokollt használó csoportba tartozik, amellyel a termékek kommunikálnak egymással. E termékek megfelelő működéséhez szükség van a Tesla Smart ZigBee Hub központi egységre az okosotthon részeként. Közös hálózatot hoz létre ezeknek a termékeknek, és lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba léphessenek egymással. Például, ha a páratartalom érzékelő megnövekedett értéket észlel, automatikusan értesíti a párátlanítót a Tesla Smart ZigBee Hubon keresztül, amely elindul .


Fő tulajdonságok

  • Energiatakarékos érzékelő
  • Hosszú elemélettartam
  • Hangutasítások használatának lehetősége
  • A rendszer hatótávolsága akár 50 m

Technikai specifikáció
Tápellátás DC 3 V (CR2032 elem)
Elemállapot figyelése Igen
Elem élettartama 1 és több év (napi 20-szoros használat mellett)
Vezeték nélküli kapcsolat ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Üzemi hőmérséklet 0 °C - 55 °C
Applikáció Tesla Smart for Google Android and Apple iOS
Méretek Átmérő - 50 x 18 mm

Csomag tartalma:

  • Smart Sensor Water
  • Dokumentáció


Értékelések Tesla Smart Sensor Water vízérzékelő

Nincs vélemény a termékről.