Xbox Series X

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
209.490 Ft
Nettó ár: 164.953 Ft
 
Termék kódja: 405292
Microsoft
Szeretél megtakarítani 86.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 122.790 Ft-ért

Tippjeink

Xbox Series X [RRT-00010]

Ajándék - NHL 23 ár 8.390 Ft
Az EA SPORTS NHL 23 jobb lett a vegyes női és férfi csapatok HUT-ban történő bevezetésével, és az indulás utáni frissítésekkel, platformok közötti partnerkereséssel a HUT-ban és a WOC-ban ugyanazon platformgenerációs játékosok számára. Fogja tehát barátait, és készüljön fel az eddigi legösszekötöttebb Chel-élményre.

A játékról:

Az EA SPORTS NHL 23 ismét jobb lett. Szerezze meg a világ legjobb játékosait egy felállásban a vegyes női és férfi csapatok bemutatásával a HUT-ban. A bevezetés utáni frissítésként megjelenő, platformokon átívelő partnerkeresés a HUT-ban és a WOC-ban ugyanazon a generációs platformokon lévő játékosok számára mélyebb játékosállományt, rövidebb sorban állást és több csapatot jelent, amellyel csapata megküzdhet. Most pedig adjon hozzá több mint 500 új Last Chance Puck Movement játékanimációt a legjobb tárcsához, lehetővé téve, hogy irányítsa a játék menetét bármilyen szintű érintkezés után, a botlásmentes passzoktól a kétségbeeséstől a jégen lefelé tartó lövésekig. Ezenkívül a kidolgozott stratégiai rendszerek lehetővé teszik a játék egyszerű megtervezését és a játékkészítési képességek finomhangolását. Fogja tehát barátait, és készüljön fel az eddigi legdinamikusabb, legösszekapcsoltabb és vizuálisan gazdag Chel-élményre.

Fő tulajdonságok

  • CSATLAKOZTATÁS A PLATFORMOK ÁT

    A jelenleg bevezetés utáni frissítésként tervezett, platformok közötti párkeresés a HUT és a World of Chel azonos generációs konzoljain lecsökkenti a sorban állási időt és mélyebb játékosállományt hoz létre, így Ön és legénysége minden eddiginél több csapat ellen próbára teheti tudását.
  • LAST CHANCE KORONGMOZGÁS

    A kétségbeesett játékanimációk új sorozata új hitelességet és izgalmat ad a játékhoz.

    Megbotlás: Bármilyen szintű érintkezés elérése után próbáljon meg egy passzt vagy lövést. Ezek a kétségbeesett mozdulatok az epikus pillanatok alapjai, és biztosítják, hogy soha ne maradjon ki a játékból. A több mint 500 Stumble Action animációnak köszönhetően pedig minden pillanat olyan izgalmas, mint az utolsó.

    Loose Plays a koronggal: Bármilyen szabad korongot lehetőséggé változtathat dupla koppintással, hogy passzoljon vagy lőjön, és ugorjon bele a hihetetlen játékokba, hogy gólt szerezzen vagy kiszabadítsa a korongot.

    Továbbfejlesztett kapus-AI: Az emberi kapusrendszerrel a mesterséges kapusok több mint 50 új Human Desperation mentési csoporthoz férhetnek hozzá, amelyek több mint 350 új mentési animációt képviselnek.
  • X-FACTOR FRISSÍTÉSEK

    Új X-Factor animációk: Trevor Zegras „Skilled Up” című játéka lehetővé teszi, hogy újra előállítsa vírusos passzát a hálón, Sarah Nurse „Relentless”-je pedig növeli a játékosok lövési és passzolási képességét, ha épp nincs egyensúlyban.

    AI X-Factor fejlesztések: Az intelligensebb mesterséges intelligencia jobb játékszervezést jelent, mivel az AI-játékosok továbbfejlesztett X-Factorokat használnak, hogy hatékonyabbak legyenek a jégen, és jobban hasonlítsanak a valós társaikhoz.
  • TÁMOGATOTT STRATÉGIÁK

    A játékstratégiákat az egész fórumon frissítettük, hogy könnyebb legyen megérteni és végrehajtani a kívánt játékstílusnak megfelelő legjobb játékterveket. Mi van a fedélzeten:

    Két új, modern speciális csapatstratégia: Az alapvető NHL-stratégiák The Wedge (1-1-2), Penalty Kill és 1-3-1 Power Play már a játékoskészletben megtalálhatóak. A meglévő speciális csapatstratégiák megújításával együtt, már hogy még inkább a modern NHL-játékokban érezzék magukat. Játékos szerepek a Power Playben: Mostantól ezt a három különböző szerepet kioszthatod a Power Play-ben: Elosztó, Finiser és Korongszállító. A kiosztott szerepekkel rendelkező játékosokat az AI ismeri, és az AI pozíció, helyzet és X-Faktor tendenciák alapján oszthatja szét nekik a korongot. Új oktatóvideók: Carrlyn Bathe egy sor új videóban lebontja a Penalty Kill és a Power Play stratégiák bonyolultságát.

Trailer

Az Ajándék teljes leírásának megjelenítése

Összehasonlítva a korábbi generációval, az Xbox Series X jobb egyensúlyt képvisel a teljesítmény és sebesség terén, amellyel tovább halad a technológia minden területén, amelynek köszönhetően fokozza az élményt.

Next Generation Custom Processor:
Az Xbox Series X az eddigi legnagyobb teljesítményű konzol. Négyszer nagyobb Xbox One processzor erőt hoz, és a fejlesztők számára 12 TFLOP (tera flop) GPU teljesítmény (grafikus processzor egység) kihasználását kínálja - ami duplája az Xbox One X teljesítményének. és több, mint nyolcszorosa az eredeti Xbox One konzolénak. Az Xbox Series X igazi generációs ugrást hoz a processzor és grafikus teljesítmény terén a teljesen új technikáknak hála, amelyek nagyobb frame rate-hez vezetnek, és nagyobb, még szofisztikáltabb játék világhoz, és még jobb élményekhez. Variable Rate Shading (VRS):
Hála a VRS-nek a fejlesztők kihasználhatják az Xbox Series X teljes teljesítményét. GPU ciklusok egységes használata helyett minden egyes pixel esetében, lehetőség nyílik individuális effektek előnyben részesítésére az egyes játékkarakterek vagy környezeti tárgyak esetében. Ez a technika stabilabb frame rate-t és magasabb felbontást eredményez, a végleges kép minőségbeli romlása nélkül. Hardware-accelerated DirectX Raytracing :
Dinamikusabb és realisztikusabb környezetet várhatunk a DirectX Raytracing-nek hála - amely most először érhető el játékkonzolon. Ez a való világéhoz hasonló fényeket, pontos tükröződéseket és realisztikus hangokat jelent, mindezt valós időben.

SSD Storage:
Az új generáció SSD tárhelyével a játék csaknem minden szempontból fejlődött. A játékvilágok nagyobbak, dinamikusabbak lettek, és pillanatok alatt betöltődnek. Quick Resume:
Új Quick Resume elem lehetővé teszi akár több játék folytatását onnan, ahol abbahagytuk őket, és mindezt szinte azonnal, hosszú várakozási idő nélkül. Dynamic Latency Input (DLI):
A DLI új elemnek hála még pontosabbá, precízebbé vált az irányítás. HDMI 2.1 Innovation:
A Microsoft együttműködött a HDMI fórummal és a TV gyártókkal, hogy a legjobb játékélményt érjék el olyan elemek használatának segítségével, mint az Auto Low Latency Mode (ALLM) és Variable Refresh Rate (VRR). Ezeknek köszönhetően biztosítja a minimális késleltetést, és a leggyorsabb reakciójú játékélményt. 120 fps Support:
Xbox Series X rendelkezik 120 fps támogatással.

Az új generációs konzol előnyei minden irányban jelentkeznek, hitelesebb megjelenítést és grafikát nyújtanak, továbbfejlesztett olvasási sebességet.

4 Generations of Gaming:
A kompatibilitás iránti elszántságot az eddigi generációk játékai képviselik - Xbox One játékok, beleértve a visszafelé kompatibilis Xbox 360 játékokat, és az eredeti Xbox játékok. A legkedveltebb játékok, beleértve az Xbox Game Pass-ban elérhető címeket, minőségükben javulnak, hála a stabilabb frame rate-nek, gyorsabb beolvasásnak, a fejlesztett felbontásnak és vizuális pontosságnak - mindezt a játékfejlesztők munkája nélkül. Valamint minden Xbox One kiegészítő működik az Xbox Series X konzollal is. Smart Delivery:
Ez a technológia abban segít, hogy amikor vásárolunk egy Xbox One vagy Xbox Series X játékot, akkor a megfelelő változatot kapjuk meg, attól függően, milyen konzolon játszunk. Xbox Game Pass:
Az eddigi 4 konzolgeneráció játékain kívül az Xbox Game Pass továbbra is kínálni fogja a saját exkluzivitásait, mint például a Halo Infinite, már a megjelenésükkor.

Az Xbox Series X a Microsoft-tól az eddigi leggyorsabb, legjobb teljesítménnyel bíró konzol, amely a játékost és a játékélményt helyezi előtérbe. Próbáld ki te is ezt az új generációs konzol, és merülj bele a játékok úgy, mint eddig még soha!

XboxSX_Bullets

Előzetes technikai specifikáció Xbox Series X:
  • 4x nagyobb CPU teljesítmény, mint az Xbox One esetében (kb. 3.4GHz 8 mag).
  • Több, mint 2x nagyobb teljesítmény a GPU terén az Xbox One X-hez képest (kb. 12Tflops).
  • 8K támogatás
  • 120Hz kimenet.
  • Raytracing.
  • Variable Rate Shading.
  • VRR támogatás (freesync) .
  • M.2 Nvme SSD disc.
  • Auto Low Latency Mode és Dynamic Latency Input a lag-ok csökkentéséhez.
  • Cloudhoz történő csatlakozásra tervezre, streameléshez.
  • Visszafelé kompatibilitás az előző Xbox verziókkal.
  • RAM memória esetében még nincs megerősített információ, de valószínűleg GDDR6 és 16GB körül.



    A Microsoft szintén bemutatta az első játékokat az Xbox Series X-re, amelyek a Senua's Saga: Hellblade II, Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice és Halo Infinite.






  • Xbox Series X - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 2 értékelés alapján.

    Értékelések Xbox Series X

    Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
    Talált Oldalak:   1  
    od Arnold Kristóf 5 az 5 csillagból! 2021.10.09.
    Zseniális, zseniális, zseniális. Átvételkor fizettem, nem volt és most sincs semmi gáz ????
    od Teimer Istvánné 5 az 5 csillagból! 2020.12.03.
    Csak egy pici gond van vele, az hogy nincsen. Jó lett volna a fa alá tenni az unokámnak, de sajnos felvásárolták a viszonteladók. A karácsonyra való tekintettel javaslom, hogy mindenki csak egyet vehessen. Üdv: Kata
    Megjelenítve 1-től 2-ig (összesen 2 ismertető)
    Talált Oldalak:   1