ASUS ROG Ally travel case

Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
Termék kódja: 463342
ASUS

ASUS ROG Ally travel case [90NV00D0-B10000]

Tok a konzolja számára

Tartsa biztonságban ROG Ally-ját útközben is a ROG Ally Travel Case tokkal. Az ASUS ROG Ally kézikonzol kiváló játékélményt biztosít, bárhol és bármikor. Ha azonban kint tartózkodik a konzollal, fennáll az eszköz károsodásának veszélye. Ha a táskájában hagyja, a képernyő megkarcolódhat, és megsérülhetnek az olyan részek, mint a joystick. Ezért szüksége lesz egy utazótáskára a ROG ALLY-hez.

Ez a tok nem csak a ROG márkajelzést és egy klassz holografikus logót viseli, hanem kifejezetten a Rog Ally játékkonzolhoz készült. Vízlepergető felülettel is rendelkezik, amely megvédi készülékét a folyadékkal való érintkezéstől. Még a tok belseje is védi a ROG Ally-t, ugyanis puha belső háló van benne gyapjú rekesszel. Ne felejtse el a két zsebbel összecsukott fület, amelyben az SD-kártyákat tárolhatja.

A termékről

  • Mindenféle időjárás elleni védelem
    A vízlepergető PU szövet védi a konzolt a véletlen kiömlésektől és a zord időjárástól, míg az egész tokot egy YKK cipzár rögzíti dekoratív ROG felirattal. A puha polár belső bélés védi a képernyőt a karcolásoktól.

  • Szüksége van állványra? Nem probléma
    Amikor be kell kapcsolni a játékot, a tok hordozható állványként is használható. Dőljön hátra és játsszon vagy nézzen útközben a középső rekesszel, amely lehajtva hordozható állványt alkot. A ROG Ally Travel Case azonnal az akcióba visz.

  • Biztonságos tárhely
    A ROG Ally Travel Case további biztonságos tárhellyel rendelkezik mind a hitelkártyák, mind a MicroSD-kártyák számára.

Technikai specifikáció
Szín: fekete
Anyag: felső vízlepergető PU réteg
poliészter tok
belső fleec-bélés
YKK cipzár
Méretek: 30,5 (H) x 14,3 (SZ) x 5 (M) cm
Súly: 189 g

Csomag tartalma:

  • ROG Ally utazó tok
  • Dokumentáció


Értékelések ASUS ROG Ally travel case

Nincs vélemény a termékről.