Call of Duty: Modern Warfare 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: Modern Warfare 2 - PC DVDCall of Duty: Modern Warfare 2 - PS4Call of Duty: Modern Warfare 2 - PS5Call of Duty: Modern Warfare 2 - PS3Call of Duty: Modern Warfare 2 - XBOX 360
Bruttó ár
26.890 Ft
Nettó ár: 21.173 Ft
 
Termék kódja: 446436
ActivisionEN szinkron
Szeretél megtakarítani 6.300 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 20.590 Ft-ért

Call of Duty: Modern Warfare 2 [Xbox Series X|S]

Történet


A Call of Duty: Modern Warfare II a 2019-es kasszasiker Modern Warfare folytatása. Az ikonikus csapatvezető, John Price kapitány, a rettenthetetlen John "Soap" MacTavish, a veterán Kyle "Gaz" Garrick őrmester és maga a magányos farkas, a rajongók kedvence, Simon "Ghost" Riley visszatérése révén a játékosok tanúi lesznek annak, ami a Task Force 141-et a mai legendás csapattá teszi.




A játékról

  • ÜDVÖZÖLJÜK A CALL OF DUTY ÚJ KORSZAKÁBAN
    Új játék innovációk. Vadonatúj fegyverkezelés. Fejlett AI. A Modern Warfare II globális kampányt, magával ragadó többjátékos harcot és narratíva-vezérelt különleges műveleteket kínál.

  • MODERN WARFARE II
    A Call of Duty: Modern Warfare II példátlan globális konfliktusba sodorja a játékosokat, amely a Task Force 141 ikonikus operátorainak visszatérését jelzi.

  • TULAJDONSÁGOK
    Az Infinity Ward a legmodernebb játékmenetet hozza el a rajongók számára vadonatúj fegyvervezérlőkkel, fejlett mesterséges intelligencia-rendszerrel, új Gunsmith-szel, valamint számos más játékmeneti és grafikai újítással, amelyek új magasságokba emelik a franchise-t.

  • KAMPÁNYOK
    A Modern Warfare: II globális egyjátékos kampánnyal, magával ragadó többjátékos harccal és narratíva-vezérelt kooperatív különleges műveletekkel indul.

  • ÚJ JÁTSZÓTERÜLET
    A Modern Warfare II csatlakozik az új Warzone élményhez, és ezzel együtt a Battle Royale fejlődéséhez egy teljesen új játéktérrel és sandbox móddal. Egy kiterjedt, bevezetés utáni ingyenes tartalomnaptárra számíthat, amely fejlődő játékmenetet tartalmaz új térképekkel, módokkal, szezonális eseményekkel, közösségi ünnepségekkel és egyebekkel

  • FEGYVERKEZZEN FEL
    A kis léptékű, nagy tétű beszivárgási taktikáktól a szigorúan titkos küldetésekig a játékosoknak új fegyvereket, járműveket és élvonalbeli felszereléseket kell használniuk, hogy leküzdjék ellenségeiket. Fegyverezze fel magát, és induljon harcba a tengeren, miközben ostrom alá veszi az ellenséget a víz alatt, áttör egy erősen megerősített ellenséges bázist, beszivárog a csatornák mentén, és felszabadítja a nagyon szükséges szövetségeseket egy fekete helyen, a hegyek között.

Rengeteg tartalom a DAY ONE kiadásból

  • Csatlakozzon és harcoljon a Task Force 141-el egy globális egyjátékos kampányban.

  • Játsszon magányos farkasként, vagy gyülekezzen csapatával magával ragadó többjátékos harcban, új helyszínekkel és játékmódokkal kiegészítve.

  • Tapasztalja meg a történetvezérelt Special Ops játékmódot, amelyet taktikai kooperatív játékmenettel fejlesztettek ki.

  • Egy kiterjedt, bevezetés utáni ingyenes tartalomnaptárra számíthat, amely fejlődő játékmenetet tartalmaz új térképekkel, módokkal, szezonális eseményekkel, közösségi ünnepségekkel és egyebekkel.

Trailer


Értékelések Call of Duty: Modern Warfare 2

Nincs vélemény a termékről.