Szállítás és garancia

A megrendelőink a megrendelés során a www.pgs.hu webáruházban a következő fizetési és szállítási módokat kínálja:

Fizetési módok:

1. Utánvét
Az áru ellenértékét a csomag kézbesítésekor kell megfizetni a futárnál. Ezzel a fizetési móddal a shop teljes kínálatának ellenértéke fizethető. A futárnál az utánvét összegét csak készpénzzel lehet fizetni, bankkártyával nem.

2. Banki előreutalás
Amennyiben szeretne előreutalással fizetni, ezen igényét kérjük a megrendelés megjegyzés rovatában jelezze. A megrendelés feldolgozása után módosítjuk a fizetési módot. Az összes megrendelt termék központi raktárra érkezését követően proforma számlát küld a rendszer, amin minden, az utaláshoz szükséges adatot megtalál. Az összeg jóváírását követően a rendszer automatikusan elindítja a csomagot. A csomag kézbesítése legkésőbb a jóváírást követő második munkanapon esedékes. Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy minden esetben a vásárolt árunak megfelelő pontos számlát is küldünk, ezt kérni külön nem kell.

3. Bankkártyás fizetés
A CardPay fizetés révén biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott termékek megrendelése után a Vevőt a Tatra Bank biztosított weboldalára irányítjuk, ahol a bank által használt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A rendszer magyarországi bankok által kiadott VISA és MasterCard típusú kártyákat fogad el.

Fontos! A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetében fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Abban az esetben, ha olyan terméket próbál bankkártyával kifizetni, mely a termék adatlapja szerint jelenleg nincs raktáron (központi vagy külső raktár), a bankkártyás fizetés nem lehetséges, mivel rendelés teljesítése elhúzódhat. Bankkártyás, online fizetéssel csak a 100 EUR összértékhatárt meg nem haladó megrendelések egyenlíthetők ki. Előrendeléseket nem lehet bankkártyával fizetni, mivel azon termékek ára és megjelenési dátuma a kiadó jogaiból fakadóan bármikor változhat, amiért cégünk felelősséget nem tud vállalni.

4. PayPal fizetés
A PayPal fizetés révén biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott termékek megrendelése után önt a PayPal biztosított weboldalára irányítjuk, ahol a PayPal által használt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet.

Abban az esetben, ha olyan terméket próbál PayPal-on kifizetni, mely a termék adatlapja szerint jelenleg nincs raktáron (központi vagy külső raktár), a PayPal fizetés nem lehetséges, mivel rendelés teljesítése elhúzódhat.

PayPal, online fizetéssel csak a 100 EUR összértékhatárt meg nem haladó megrendelések egyenlíthetők ki. Fontos! PayPal fizetés esetén minden esetben csak a PayPaltól kapott visszaigazolásban szereplő kézbesítési címre áll módunkban csomagot kézbesíteni. A megrendelés lezárása előtt ezért ellenőrizni kell, hogy a megrendelésben megadott és a PayPalnál regisztrált kézbesítési cím azonos legyen.

Előrendeléseket nem lehet PayPalon keresztül fizetni, mivel azon termékek ára és megjelenési dátuma a kiadó jogaiból fakadóan bármikor változhat, amiért cégünk felelősséget nem tud vállalni.

Szállítási módok:

1. Futár által való kézbesítés
A csomagot a futárszolgálat ő általa meghatározott futára kézbesíti Önnek az Ön által a megrendelés során megadott szállítási címre. A csomag kézbesítése általában a raktárunkról való kiszállítást követő munkanapon történik. A futárszolgálat és mi is emailben értesítjük a csomag érkezéséről a címzettet, rendszerint a kézbesítést megelőző munkanapon. A kézbesítés napján a futárszolgálat a kézbesítés előtt SMS – t küld, míg a futár telefonon is értesíti a címzettet a csomag érkezéséről.
Az utánvétes csomag szállítás díja 1.590,- Ft / csomag
CardPay online kártyás fizetés esetén a szállítás díja 1.490,- Ft / csomag

2. CD kulcs azonnali kézbesítés
A CD kulcs azonnali kézbesítés szállítási módot digitális tartalom megrendelése esetén választhatja a megrendelő. Ez esetben fizikai csomag nem kerül kézbesítésre, a digitális tartalom aktiváló kódját emailben küldi el a rendszer a regisztrációkor megadott email címre. Ez a szállítási mód csak CardPay online fizetési mód esetén választható.
A tranzakciós díj ehhez a szállítási módhoz 390,- Ft