Horizon: Forbidden West HU Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Horizon: Forbidden West HU - PS5
Bruttó ár
19.990 Ft
Nettó ár: 15.740 Ft
 
Termék kódja: 434152
PlayStationHU feliratokA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
Szeretél megtakarítani 4.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 15.290 Ft-ért

Horizon: Forbidden West HU [PS4]

Csatlakozz Aloy -hoz, aki elindul a gyönyörű, de veszélyes Tiltott Nyugat pusztaság felé, ahol rejtélyes fenyegetések rejtőznek. Térjen vissza a Horizon távoli jövőjének posztapokaliptikus világába, és fedezzen fel egy távoli régiót, harcoljon nagyobb és lenyűgözőbb gépekkel, és ismerjen meg új törzseket.

Az ország haldoklik. Az emberiség szétszórt maradványait vad viharok és megállíthatatlan katasztrófák pusztítják, miközben szörnyű új gépeket lopnak településeik körül. A földi élet további kihalás felé tart, és senki sem tudja, miért.

Aloy feladata, hogy felfedje e fenyegetések mögött rejlő titkokat, és helyreállítsa a világ rendjét és egyensúlyát. Izgalmas expedíciója során találkoznia kell régi ismerőseivel, szövetségeket kell kötnie az egymással harcoló új frakciókkal, és feltárnia az ókori múlt örökségét - miközben mindig egy lépéssel a legyőzhetetlennek tűnő ellenség előtt jár.

 • Fedezze fel a távoli országokat, új ellenségeket, gazdag kultúrákat és figyelemre méltó karaktereket.
 • Fantasztikus pusztaság - Fedezze fel a buja erdőket, a megszállt városokat és Amerika lenyűgöző hegyeit a távoli jövőben.
 • Vállaljon új veszélyeket - Vegyen részt stratégiai harcokban hatalmas gépek és emberi ellenségek ellen, és használjon fegyvert, felszerelést és talált alkatrészekből készült csapdákat.
 • Fedezze fel a nyugtalanító titkot - Fedezze fel a Föld azonnali összeomlásának titkát, és tárja fel az ókori múlt egy rejtett fejezetét, ami végleg megváltoztatja Aloy -t.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
  HU feliratokEN szinkronCZ feliratok

  Értékelések Horizon: Forbidden West HU

  Nincs vélemény a termékről.