It Takes Two Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ It Takes Two - PC DVDIt Takes Two - Xbox Series X|SIt Takes Two - NSW
Bruttó ár
14.590 Ft
Nettó ár: 11.488 Ft
 
Termék kódja: 416783
ElectronicEN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges
Szeretél megtakarítani 3.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 10.990 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

It Takes Two [PS4]

Indulj életed eddigi legőrültebb kalandjára az It Takes Two játékban, amely kizárólag kooperatív módú játék. Hívd meg barátodat, hogy ingyenesen csatlakozzon hozzád a Friend 's Pass szolgáltatás révén, és oldjátok meg együtt a számos, rendkívül sokféle, érdekes kihívást.

  • Tiszta kooperatív tökéletesség: Hívd meg barátodat, hogy ingyenesen csatlakozzon hozzád a Friend 's Pass szolgáltatás révén, és éljetek át együtt egy izgalmas kalandot, amely kifejezetten a kooperáció számára készült. Válasszátok ki, hogy otthon szeretnétek játszani vagy online osztott képernyőn.
  • Kiszámíthatatlan játékmenet: Az It Takes Two játékban sohasem tudhatod, mi vár rád, legyen szó ideges porszívókról vagy az udvarias és kedves Gururól. Örülhetünk a a kialakult játékműfajok formáját megváltoztató kihívásoknak, a karakterek szintenkénti új képességeinek és a játékmenet és a történetmesélés metaforikus egyesítésének, amely kitolja az interaktív történetmesélés határait.
  • Univerzális történet a kapcsolatokról: Élj át egy megindító és őszinte történetet az együttélés kihívásairól. Segíts Cody-nak és May-nek megtanulni, hogy hogyan küzdjék le a különbözőségeiket.
  • Értékelések It Takes Two

    Nincs vélemény a termékről.