It Takes Two Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ It Takes Two - PC DVDIt Takes Two - PS4It Takes Two - Xbox Series X|S
13.290 Ft
11.990 Ft
Nettó ár: 9.441 Ft
 
Termék kódja: 450513
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 9.290 Ft-ért

It Takes Two [NSW]

A játékról:

Vágj bele életed legőrültebb utazásába az It Takes Two játékban, amely több mint 90 díjat nyert, köztük a 2021-es év játéka díjat – már elérhető Nintendo Switchen. Hívd meg barátodat, hogy ingyenesen csatlakozzon hozzád a Friend 's Pass szolgáltatás révén, és oldjátok meg együtt a számos, rendkívül sokféle, érdekes kihívást.

Eredetileg a díjnyertes Hazelighttól, a kooperatív játékok vezetőjétől, az It Takes Two-t a Nintendo Switch számára fejlesztette ki a Turn Me Up Games tapasztalt Nintendo Switch port csapata.

Fő tulajdonságok

  • Most Nintendo Switch verzióban is:
    A kaland, amit a rajongók ismernek és szeretnek, optimalizálva a Nintendo Switch-re! Te és a barátod együtt játszhattok egy eszközön, több joy-con-val (vagy vezérlővel), két helyi, vezeték nélküli Nintendo Switch konzolon játszhattok, vagy akár online is játszhattok egy másik játékossal a Nintendo Switch-en a Friend's Pass szolgáltatáson keresztül.
  • Kiszámíthatatlan játékmenet: Az It Takes Two játékban sohasem tudhatod, mi vár rád, legyen szó ideges porszívókról vagy az udvarias és kedves Gururól. Örülhetünk a a kialakult játékműfajok formáját megváltoztató kihívásoknak, a karakterek szintenkénti új képességeinek és a játékmenet és a történetmesélés metaforikus egyesítésének, amely kitolja az interaktív történetmesélés határait.
  • Univerzális történet a kapcsolatokról: Élj át egy megindító és őszinte történetet az együttélés kihívásairól. Segíts Cody-nak és May-nek megtanulni, hogy hogyan küzdjék le a különbözőségeiket!

Trailer

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések It Takes Two

Nincs vélemény a termékről.