Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő, shock kék

Bruttó ár
25.490 Ft
Nettó ár: 20.071 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Kedvező kínálat a termékhez:
Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő, shock kék | pgs.hu
iPega XBS005 kihúzható telefontartó Xbox Series X/S Kontroller vezérlőhöz | pgs.hu
+
megtakarítás akár 508 Ft
Ár összesen:
28.372 Ft
Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő, shock kék | pgs.hu
iPega Play & Charge Kit Xbox Series S/ Series X vezérlőhöz | pgs.hu
+
megtakarítás 429 Ft
Ár összesen:
29.351 Ft
Termék kódja: 411384
Microsoft
Szeretnél megtakarítani 2.700 Ft-t ? Ez a termék bontott csomagolású 22.790 Ft-ért
Szeretél megtakarítani 9.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 16.090 Ft-ért

Tippjeink

Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő, shock kék [QAU-00009]

Emelje magasabb szintre a játszást az új Xbox kontroller fejlesztéseinek és széles körű kompatibilitásának köszönhetően!

xbox-wireless-2020


Továbbfejlesztett kivitel: Az új vezérlő formázott kivitelben és továbbfejlesztett geometriával érkezik, amelyek nagyobb kényelmet biztosítanak a használata során. A ravaszok, joystickek, a hibrid D-pad textúrázott felülettel rendelkeznek, mint ahogy az alsó borítás is.

Csatlakoztathatóság: A kontroller kompatibilis az Xbox One és Xbox Series konzolokkal. Bluetooth segítségével csatlakoztatható Windows 10 PC-vel, iOS-vel és Androiddal is (némely funkció azonban nem támogatott). A kontroller rendelkezik 3.5 mm jack csatlakozóval is sztereó fülhallgató csatlakoztatásához.

Share Button: Próbálja ki a megosztás gomb újdonságát, amellyel könnyedén rögzíthetünk és oszthatunk meg képernyőképeket vagy felvételeket.

A csatlakoztathatóság magasabb szintjére van szüksége? Próbálja ki a Microsoft Xbox Wireless Controller, carbon black + Microsoft Xbox Wireless Adapter for Windows - kontrollert a vezeték nélküli adapterrel Windows 10 számára, vagy a Microsoft Xbox Wired Controller, carbon black - vezetékes kontrollert USB-C kábellel, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztassuk a kontrollert Windows 7 és Windows 8.1 operációs rendszerekhez. Az új kontrollerek teljes kínálatát itt találja.

Ne foglalkozzon az egyszer használható elemek cserélésével - inkább tegye kosárba a Microsoft Xbox Play & Charge Kit terméket - a tölthető akkumulátort kábellel együtt, amely teljesen feltöltődik már 4 óra alatt, és akár a töltés ideje alatt is játszhatunk a kontrollerrel.
Értékelések Microsoft Xbox Vezeték nélküli Vezérlő, shock kék

Nincs vélemény a termékről.