Nintendo Switch (Diablo Limited Edition) - BAZÁR (használt , 12 hónap garancia)

Bruttó ár
130.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 404309
Nintendo

Nintendo Switch (Diablo Limited Edition) - BAZÁR (használt , 12 hónap garancia)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A konzol vásárolt, 100%-ban működőképes és tesztelt nem tartalmazza a Diablo 3-at (Eternal Collection) nagyon megkímélt állapotban szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Limitált kiadású Diablo 3 motívumokkal rendelkező Nintendo Switch konzol és dokkoló állomás! Ezen kívül a csomag tartalmazza a konzol dobozát szintén Diablo 3 motívumokkal, és a kódot a Diablo 3 Eternal Collection letöltéséhez! Nem utolsó sorban megkapja a játékban a Ganondorf Armor Set-et!
Nintendo_Switch_Diablo_Limited
Nintendo Switch
A Nintendo Switch egy új hibrid konzol, amely eddig Nintendo NX néven volt ismert. Egy Switch konzolból, Switch dokkolóból, Joy-Con vezérlőkből áll. A konzol 4 GB RAM-al és 32 GB belső memóriával rendelkezik. A tablet lecsatolható része 6.2", 720p multi értintős kijelző. A játékrendszer legfőbb része a Switch konzol, amely akkumulátorral töltődő, kijelzőhöz hasonló, LCD kijelző, 3.5 mm audio jack, támasztóállvány. A konzol oldalairól leválaszthatóak a Joy-Con vezérlők. A konzol játékkártya slottal is rendelkezik (cartridge szerűen behelyezhető médium). A konzolt belehelyezheti a dokkoló részbe, amely a csatlakozó egységgel és a televízióval is összeköttetésben áll, amennyiben fel szeretné tölteni, vagy a televízión keresztül szeretne játszani. A tablet része hozzávetőlegesen 167 mm átmérőjű, 184 xx 106,5 mm a Joy-Con vezérlők nélkül. A kijelző 6.2", érintőkijelző 10 pontos detekcióval, 720 p felbontással. A rendszer Joy-Con vezérlőkkel érkezik. Két kisebb vezérlőt tartalmaz, "L" és "R" megjelöléssel tartórésszel rendelkezik, amelyhez a hagyományos játékvezérlőt csatlakoztatja. A vezérlők akciógombbal és hátsó gombokkal rendelkeznek, indító gombbal és joystickkel. A kis vezérlőket a konzol oldalához is rögzítheti, de arról leválasztva is használhatja, két külön kézben, a tartórészhez rögzítve. Két külön játékos is használhatja. A konzol a Switch Pro Controller vezetékmentes vezérlőt is támogatja, amely hagyományos dizájnnal rendelkezik, és a klasszikus Wii U Pro vezérlőkhöz hasonló. A Switch különféle módon támogatja a multiplayer játszást, két Switch rendszer két eredeti vezérlői segítségével akár négy játékos is játszhat egyszerre. A konzol bejelentésekor jelezve volt, hogy utólag több támogató hardver és periféria kerül majd kiadásra. A Switch egy nagy ökorendszer berendezés része lesz, de megmarad konzolnak. Csomag tartalma:
  • Nintendo Switch konzol
  • A konzol dokkoló állomása Diablo 3 motívumokkal
  • Bal Joy-Con vezérlő, szürke
  • Jobb Joy-Con vezérlő, szürke
  • Joy-Con vezérlők tartórésze
  • Joy-Con rögzítő a kezekhez
  • UK töltő + EU átalakító
  • HDMI kábel
  • Diablo 3 Eternal Collection letöltő kódja
  • A konzol doboza Diablo 3 motívumokkal

    Diablo 3 Eternal Collection
    Az RPG legenda megérkezik a játékkonzolok világába is! Teljesen átdolgozták, hogy lenyűgöző élményt nyújtson billentyűzet és egér használata nélkül is - a Diablo III egyedülálló játékélményt nyújt. Diablo 3: Reaper of Souls

    A Diablo legyőzése új, reményekkel teli korszakot kellett volna hozzon. Ám ezzel ellentétben sötét, hihetetlen erővel és hatalommal rendelkező teremtményeket szabadított a világra, amik szándékait még mindig titkok övezik. A Reaper of Souls a világ egyik legismertebb RPG játékának a kiegészítése, ami új fejezetet nyit Sanctuary világának szűnni nem akaró konfliktusaiban.

    Malthael, a tanulás bukott arkangyala, aki már rég eltűnt most visszatér a Reaper of Soulsban, mint a Halál angyala és megszerzi a fekete Lelkek kövét, ami a Legnagyobb gonosz esszenciáját tartalmazza. Ha ez a hatalom világot látna, annak beláthatatlan következményei lennének.

    Szerencsére új hős is színre lép, a Crusader, aki készen áll, hogy felelősségre vonja Malthaelt a korábbi tetteiért is. A masszív felszerelése, az áthatolhatatlan páncélja, számtalan könyörtelen fegyvere, erős mágiával ötvözve segíti a harcát a gonosz ellen.

  • A történet ott folytatódik, ahol a Diablo 3 befejeződött
  • Eljuthatsz Westmarchba és Pandemoniumba
  • A maximális elérhető szint 70 - re nőtt
  • A The Crusader játszható karakterként jelenik meg
  • Új képességek, mágiák, tárgyak
  • Gyűjts össze minél több tárgyat
  • A Diablo III Paragon Progression System fejlesztései még több lehetőséget biztosítanak arra, hogy hogyan végződjön a játék, és így még jobb élményt nyújt az újra játszások során.
  • Sok új szörnyeteg, melyek ellen harcolhat
  • Váljon jutalomvadásszá az új Bounties küldetésekben.

    Diablo 3: Rise of the Necromancer

    Ez a kiegészítés az egyik legkedveltebb karaktert hozza a Diabl 2-ből, mégpedig Necromancert. Sötét varázsló, aki az élőholtakat irányítja, illetve halott ellenségei testét és vérét használja fegyverként a Diablo és Malthael legyőzéséhez vezető úton.

    Diablo 3

    A Diablo 3 tökéletes akció RPG - ként jellemezhető és méltó folytatása a Diablo sorozatnak. Készíts magadnak egy hőst, az öt rendelkezésre álló faj bármelyik képviselőjéből - például barbár, sámán - amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal, képességekkel és varázslatokkal rendelkezik. A kalandokkal teli történetben szerezz tapasztalatokat, képességeket és hihetetlen hatalmú tárgyakat és ismerd meg, fedezd fel a az epikus történet részleteit, csatlakozz a harcokhoz, küzdj meg a szörnyetegek hordáival és a bossokkal.

    A játék története Sanctuaryban játszódik, egy sötét fantasy világban. Sanctuaryt a lakosai nagy részének tudta nélkül úgy húsz évvel ezelőtt bátor hősök mentették meg az alvilág démoni erőitől. A hősök nagy része, akik annak idején szembenéztek a pokol seregeivel - és volt szerencséjük túlélni a kalandot - megőrült. A többiek nagy része az emlékeit eltemette. Most a Diablo 3 - ban vissza kell térned Sanctuaryba, és szembe kell nézned a gonosszal és annak ezer arcával.

    A Diablo 3 a Diablo 2 folytatása, egyszerű felülettel, gyors akciókkal, amit a sorozat rajongói annyira várnak. Természetes új funkciók is érkeznek az új címmel, amik fokozzák a Diablo akció RPG élményt.

  • Öt új szereplő osztály, faj, köztük olyan új fajok is, mint a Barbar és a Witch doctor
  • Teljesen új 3D grafikai engine, nagyszabású vizuális effektekkel és Havok fizikával
  • Számos kül- és beltéri helyszín, új régiók Sanctuaryban
  • Interaktív környezet, veszélyes csapdák, akadályok
  • Véletlenszerűen generált világok, előszkriptelt eseményekkel a végtelen játszhatóság biztosítására
  • Széles szörnyetegválaszték, egyedi támadásokkal és viselkedésekkel
  • Új kihívásrendszer és karakter testre szabási lehetőségek
  • Multiplayer a Battle.neten keresztül, kooperatív és kompetitív mód támogatással

    A játék letöltéséhez aktív internetkapcsolatra van szükség!

  • Értékelések Nintendo Switch (Diablo Limited Edition) - BAZÁR (használt , 12 hónap garancia)

    Nincs vélemény a termékről.