Nintendo Switch (Monster Hunter Rise Edition)

Bruttó ár
161.290 Ft
Nettó ár: 127.000 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 418199
Nintendo

Nintendo Switch (Monster Hunter Rise Edition) [HAD-S-KGALG]

Nintendo Switch
A Nintendo Switch egy új hibrid konzol, amely eddig Nintendo NX néven volt ismert. Egy Switch konzolból, Switch dokkolóból, Joy-Con vezérlőkből áll. A konzol 4 GB RAM-al és 32 GB belső memóriával rendelkezik. A tablet lecsatolható része 6.2", 720p multi érintős kijelző.

A játékrendszer legfőbb része a Switch konzol, amely akkumulátorral töltődő, kijelzőhöz hasonló, LCD kijelző, 3.5 mm audio jack, támasztóállvány. A konzol oldalairól leválaszthatóak a Joy-Con vezérlők. A konzol játékkártya slottal is rendelkezik (cartridge szerűen behelyezhető médium).

A konzolt belehelyezheti a dokkoló részbe, amely a csatlakozó egységgel és a televízióval is összeköttetésben áll, amennyiben fel szeretné tölteni, vagy a televízión keresztül szeretne játszani. A tablet része hozzávetőlegesen 167 mm átmérőjű, 184 xx 106,5 mm a Joy-Con vezérlők nélkül. A kijelző 6.2", érintőkijelző 10 pontos detekcióval, 720 p felbontással.

A rendszer Joy-Con vezérlőkkel érkezik. Két kisebb vezérlőt tartalmaz, "L" és "R" megjelöléssel tartórésszel rendelkezik, amelyhez a hagyományos játékvezérlőt csatlakoztatja. A vezérlők akciógombbal és hátsó gombokkal rendelkeznek, indító gombbal és joystickkel. A kis vezérlőket a konzol oldalához is rögzítheti, de arról leválasztva is használhatja, két külön kézben, a tartórészhez rögzítve. Két külön játékos is használhatja. A konzol a Switch Pro Controller vezetékmentes vezérlőt is támogatja, amely hagyományos dizájnnal rendelkezik, és a klasszikus Wii U Pro vezérlőkhöz hasonló. A Switch különféle módon támogatja a multiplayer játszást, két Switch rendszer két eredeti vezérlői segítségével akár négy játékos is játszhat egyszerre.

Csomag tartalma:

  • Nintendo Switch konzol
  • Monster Hunter Rise játék DLC-vel
  • Monster Hunter dokkoló állomás a konzol számára
  • Joy-Con bal vezérlő, Monster Hunter
  • Joy-Con jobb vezérlő, Monster Hunter
  • Joy-Con vezérlők tartórésze
  • Joy-Con rögzítő a kezekhez
  • AC adapter
  • HDMI kábel



    Monster Hunter Rise
    Vállald a kihívást és csatlakozz a vadászathoz!

    Monster Hunter: Rise, a legújabb belépő a kritikusok által is elismert akció, RPG szériába, érkezik Nintendo Switch konzolra is!

    Kamura Village országában vagyunk, melyet a nindzsák inspiráltak, a Monster Hunter: Rise meghív téged a buja ökoszisztémák felfedezésére és a rémisztő szörnyek elleni harcra, hogy tökéletes vadásszá válhass.

  • Indulj vadászni szólóban vagy csatlakozz barátaidhoz, induljatok küldetésekre, és fegyvereitekkel vadásszatok le hatalmas szörnyeket.
  • Teljesen új játékrendszerek, mint például magasan repülő „Wire Action“, és társunk „Palamute“ a kutya új és izgalmas rétegeket adnak hozzá a már egyébként is robusztus harcokhoz, amiről már jól ismert a Monster Hunter.
  • Tanulj vadászmódszereket, leplezz le titkokat, és mentsd meg a világot a biztos pusztulástól.

    A lokális multiplayer egy konzolt és a játékszoftver egy példányát igényli játékosonként. Az online játék során szükséges az aktív internetkapcsolat. Ha szeretnéd az online szolgáltatásokat használni, Nintendo fiók létrehozására lesz szükség. Az online játék online tagsági előfizetést igényel.



  • Értékelések Nintendo Switch (Monster Hunter Rise Edition)

    Nincs vélemény a termékről.