Nintendo Switch – OLED Model játékkonzol, neon szín

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
140.901 Ft
Nettó ár: 110.946 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 432461
Nintendo
Szeretél megtakarítani 28.611 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 112.290 Ft-ért

Nintendo Switch – OLED Model játékkonzol, neon szín [HEG-S-KABAA]

Már október 8-án a Nintendo Switch (OLED modell) a Nintendo Switch élmény sokoldalúságát hozza, egy új, 7 hüvelykes OLED képernyővel, széles állítható állvánnyal és egyebekkel.

A Nintendo Switch (OLED modell) fényes 7 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, vékonyabb kerettel. Az élénk színek és a nagy kontraszt a nagy képernyőn gazdag kézi és asztali játékélményt biztosít, amely életre kelti a játékokat, akár a végsebességgel, vagy akár az ellenfelekkel harcol.

Élvezze az asztali módot a kívánt szögben

Döntse meg az állványt, és adja át a kontrollert egy másik játékosnak, így megoszthatja a képernyőt, és bármikor, bárhol élvezheti az együttműködő multiplayert.

Az állítható Nintendo Switch állvány (OLED modell) a kívánt látószögbe állítható a kényelmes játékhoz az asztali módban.

Új dokkoló vezetékes LAN porttal

A Nintendo Switch (OLED modell) dokkolója két USB -porttal rendelkezik, egy HDMI -porttal a TV -hez való csatlakozáshoz, valamint egy új vezetékes LAN -porttal, amely lehetővé teszi a stabilabb online játékot, amikor TV -módban játszik.

64 GB belső tárhely

A Nintendo Switch (OLED modell) 64 GB belső tárhellyel rendelkezik. A rendelkezésre álló helyet kibővítheti egy kompatibilis microSD -kártyával (külön megvásárolható). Töltse le kedvenc játékait, és játssza őket bárhol és bármikor.

Beépített hangszórók továbbfejlesztett hanggal

Élvezze a tiszta hangot, ha kézi vagy asztali módban játszik.

Ossza meg a szórakozást a Joy-Con-nal

A Nintendo Switch a konzol mindkét oldalán egy vezérlőt tartalmaz, amely együtt működik: Joy-Con. Tartsa őket függőlegesen, vízszintesen, vagy ossza meg barátaival, hogy bármikor és bárhol élvezhesse a versenyképes vagy együttműködő játékokat.

Három lejátszási mód

A Nintendo Switch az Ön helyzetének megfelelően átalakulhat, így játszhat a kívánt játékokkal, függetlenül attól, hogy milyen elfoglalt. Élvezze a játékokat bárhol, bármikor és bárkivel!

 • TV mód: Csatlakoztassa a rendszert, és élvezze a játékot a HDTV -n
 • Asztali mód: Forgassa el az állványt a képernyő megosztásához, majd ossza meg a szórakozást a többjátékosokkal.
 • Kézi üzemmód: Vegye fel, és játsszon a csatlakoztatott Joy-Con vezérlőkkel, így élvezheti a 7 hüvelykes OLED képernyőt.

 • 7 hüvelykes OLED képernyő
 • Széles, állítható állvány
 • Keresse meg a legjobb szöget
 • Beépített vezetékes LAN-port
 • 64 GB belső tárhely
 • Javított hangzás
 • Három mód egyben
 • Értékelések Nintendo Switch – OLED Model játékkonzol, neon szín

  Nincs vélemény a termékről.