Pikmin 3: Deluxe Nintendo SWITCH

Bruttó ár
20.990 Ft
Nettó ár: 16.528 Ft
 
Termék kódja: 410975
NintendoEN szinkron

Pikmin 3: Deluxe [NSW]

A Pikmin 3 Deluxe játék érkezik Nintendo Switch konzolra!

Rögtön 5 Pikmin közül választhatunk, amelyekkel stratégiai gondolkodással leküzdjük az összes akadályt, megküzdünk az ellenséges szörnyekkel, és élelem utánpótlást keresünk a bolygónk számára, amely éhínséggel küzd. Hívj harcba egy másik játékost, és jussatok át együtt az akadályokon. A Pikmin 3 Deluxe új kiegészítő küldetéseket is tartalmaz, amelyekben megjelennek Olimar és Louie karakterei. szeretsz versenyezni? Ebben az esetben élvezni fogod a vad Bingo Battles csatákat vagy az online ranglétrákat a Mission mód keretein belül.

Mi az, ami új?

Teljesen mindegy, hogy játszottad-e már korábban a Pikmin 3-at vagy sem. A Deluxe változat új módokat és érdekes újdonságokat kínál:

  • Együttműködés másik játékossal: Indulj el a történet útján együttműködésben egy társaddal egy konzolon!
  • Új kalandok: Indulj egyedül, vagy egy barátoddal a kalandra, amelyet új prológus és epilógus szekvenciákkal gazdagítottak, és amelyekben megjelennek a korábbi Pikmin játékok hősei, Olimar és Louie!
  • Fejlesztések a játékban: A játék bővített verziója továbbfejlesztett célzórendszert is kínál, az ellenségek kiegyensúlyozottságát, több nehézséget és sok más változást.

  • Értékelések Pikmin 3: Deluxe

    Nincs vélemény a termékről.