Tok Smart View Wallet for Samsung Galaxy S23 Ultra, cream

Bruttó ár
12.790 Ft
Nettó ár: 10.071 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 457129
Samsung

Tok Smart View Wallet for Samsung Galaxy S23 Ultra, cream [EF-ZS918CUEGWW]

A termékről

  • Egy tok, amivel szemmel tarthatja a dolgokat
    Szerelje fel telefonját egy elegáns tokkal, amely szó szerint védi minden oldalról. Ezenkívül a Smart View flip tok praktikus ablakkal van felszerelve a kijelző ellenőrzéséhez, amelynek köszönhetően könnyedén megtekintheti az összes fontos értesítést. Egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy minden helyzetben képben maradjon, anélkül, hogy ki kellene nyitnia a tokot.
  • Nyitás nélkül is hozzáférhető
    Hívások fogadása, számok váltása vagy például a zenelejátszás teljes szüneteltetése. Az innovatív kijelző előnézeti ablakának köszönhetően még csukott tok mellett is könnyedén vezérelheti készüléke összes alapvető funkcióját.
  • Minden egy helyen
    A klasszikus "kulcsok, mobiltelefon, pénztárca" trióból csak a "kulcsok és mobiltelefon" duó maradt e praktikus tok révén. A Smart View flip tok kártyarekesszel van felszerelve, így sok helyet takaríthat meg zsebében vagy pénztárcájában. Miért hordjon magával egy egész pénztárcát, ha az összes fontos személyi igazolványát és bankkártyáját a telefonjába helyezheti?
  • Együtt a zöldebb holnapért
    Ha eredeti Samsung tartozékokat vásárol a Galaxy S23 sorozathoz, megvédi telefonját és bolygónkat. Gyártása során lehetőség szerint újrahasznosított anyagokat használnak fel, ennek köszönhetően megkapta a nemzetközi UL tanúsítványt, amely a környezetre és a természetes ökoszisztémára csekély mértékben ható termékeket jelöli.

Termékvideó

Értékelések Tok Smart View Wallet for Samsung Galaxy S23 Ultra, cream

Nincs vélemény a termékről.