Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black

Ezen a héten meg 2 ügyfél
ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
30.390 Ft
Nettó ár: 23.929 Ft
 
Termék kódja: 356887
SONY
Szeretél megtakarítani 2.200 Ft ? Ezt a terméket bontott csomagolásúként is árusítjuk 28.190 Ft-ért

Tippjeink

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black [CUH-ZCT2E]

A játék forradalma a kezedben
Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualShock 4 kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

Az eddigi legjobb design
Oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Share" gomb által. Szintén egyszerűen megoszthatod a videóidat, a játékból a képeidet egyenesen a PS4 rendszeren. Szintén lehetőséged van elő közvetítést indítani. Mindezt ráadásul az elindított játék megszakítása nélkül. A hátsó gombok és az analóg karok ebben az új verzióban robosztusabb hatásúak és ellenállóbbak is.

Még jobb ellenőrzést élvezhetsz a játék felett a beépített érintőkijelző által, ami most egyedi fényreakciót jelenít meg, ami extra dimenzióval egészíti ki a játékot. A fényes csík az akcióktól függően különböző színekkel világít ki.

A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a kontroller mozgását. A DualShock 4 kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető.

A kontroller rendelkezik beépített hangszóróval is, ami még élethűbbé teszi a játékélményt. A beépített 3,5 mm jack csatlakozónak hála egyszerűen csatlakoztatható fejhallgató is, ami kizárja a külvilágot.
Értékelések Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black

Nincs vélemény a termékről.